發新話題

[認真] 將好戲量踢出旺角...

成條西洋菜南街近年俾呢個劇團同埋d企街阻住晒。。我去旺角都情願行波鞋街cut出黎。

呢班人d所謂藝術我一d都唔欣賞, 佢地d戲演繹得好差, 似起度玩多過似表演, 依家仲要擺檔賣野, 莫非呢d又係藝術? 每次見到佢地都覺得好反感

次次想行去果邊都比班友jam住曬條路

點都好過班信用卡同d班cable既....

回復 13# 的帖子

阿公咁直接ga

引用:
原帖由 Boniface 於 23-8-2008 01:39 發表
當你受佢地兩者夾擊
你會點.......

回復 21# 的帖子

我會用凌波微步...
其實通常我扮聽唔到直行,佢地都無我乎

引用:
原帖由 Boniface 於 23-8-2008 02:02 發表
我會用凌波微步...
其實通常我扮聽唔到直行,佢地都無我乎
如果係靚女訪問員呢 ?

回復 23# 的帖子

有時心情好俾下面做左份野佢囉

引用:
原帖由 Boniface 於 23-8-2008 02:31 發表
有時心情好俾下面做左份野佢囉
我對上幾次用左我多年打波既技術 先成功閃開9成追擊

靚女........
我行親果面都唔見有
每次都係一d 熱血中年......
反而街口多(近新之果面) ......

引用:
原帖由 gtoray 於 23-8-2008 00:53 發表

要做妳女友就要過呢一關
重要係第一關
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 23-8-2008 04:46 發表

我對上幾次用左我多年打波既技術 先成功閃開9成追擊

靚女........
我行親果面都唔見有
每次都係一d 熱血中年......
反而街口多(近新之果面) ......
旺電o個條木人巷有時有的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Boniface 於 23-8-2008 01:39 發表
咁人地都係...搵食姐...
果班人又唔係搵食,重要係rush hour 出黎霸住條街,
好心佢地快D"收"啦!!!

引用:
信用卡學車上網果d都係放街邊..唔係放路中心呀嘛
家陣佢地放路中心...
果度己經唔係闊唔係多空間

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 23-8-2008 11:02 發表

信用卡學車上網果d都係放街邊..唔係放路中心呀嘛
家陣佢地放路中心...
果度己經唔係闊唔係多空間
本來果條街就係人流多....所以先劃為行人專用區....
佢班人就放哂banner擔哂梯棟哂D海報....霸左條行人專用區....
講真....真係有幾多個人係睇丫....
仲有....佢會主動騷擾途人....有時你趕時間....條街比佢阻住搞到要走番上上面行同人迫已經燥燥地....
佢仲會阻住你問你野....問埋你D無聊野....如果傷人唔係犯法我真係想兜巴車埋去....

發新話題