發新話題

誇張版中國軍備

我只諗到一套野....gunbuster

8千米長的甲板-
I love it~

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 27-10-2008 19:58 發表
軍方內部消息你認為中國會咁傻仔漏消息咩。
我覺得係D人無聊作得就作。
所以當笑話post o係fun 版
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

中國第一岩漿戰艦艦隊

潛伏在地殼之下的艦隊.
一旦出擊, 將於敵國之地底鑽出, 防不勝防!!
伴隨出擊的還有破土而出的岩漿. 能予敵國絕大自然傷害!!
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

睇完都o晒嘴, 我只係覺得中國未有高達阿, AS阿, 真係可惜

唔好話MS, 有FMP既潛水空母都玩晒啦  , 不過咁強大仲使鬼要MS, 潛水空母

其實我覺得係道暗串緊中國既傳媒...什麼世界最強步槍之類既話.....

發表果位人兄可能飲大左牛奶

回復 21# 的帖子

結石結上腦???

回復 20# 的帖子

其實可能己經有幾十個師我地唔知ja

而這支太空艦隊實際上只是中國的三大艦隊中最弱的一支,叫做“女娲艦隊”――另外還有在海王星軌道邊緣巡邏的“神農艦隊”,還有由12艘巨型太空航母,上百萬艘各級太空戰艦組成的遠征半人馬阿爾法星的“伏羲艦隊”――因爲我們的淳樸善良讓我們不忍心和地球同胞進行任何形式的武裝沖突,在日益尖銳的美國霸權面前,我們選擇了寬容和退讓,我們打算全國移民外星……。

Wa.   條作友梗係啱啱煲完全套 Macross 啦....  (有啲抄 Macross 1 - 11 同 Frontier 嘅成份 lor)

唔好再作大d......
錦q大舊野,唔通曉隱形咩

回復 25# 的帖子

佢吹得咁勁,曉隱形有咩出奇

read

引用:
原帖由 d@2007 於 27-10-2008 23:36 發表
中國第一岩漿戰艦艦隊

潛伏在地殼之下的艦隊.
一旦出擊, 將於敵國之地底鑽出, 防不勝防!!
伴隨出擊的還有破土而出的岩漿. 能予敵國絕大自然傷害!!
聽消息話最近佢地去左巴基斯坦演習,不過出左意外,"戟"住左出唔到地殼..........

引用:
原帖由 VQ30DETT 於 30-10-2008 23:01 發表

聽消息話最近佢地去左巴基斯坦演習,不過出左意外,"戟"住左出唔到地殼..........
係液化氮冷卻劑用盡之後, 該艦全員不幸被煮熟

冷眼對血路~ 寂寞是命途~

太空艦隊....記唔記得早排個太空人出咗太空艙原地自轉咗一陣,全國感動流淚0既場面呀??

發新話題