發新話題

新手PSG-1價錢一問 -V-!!

新手PSG-1價錢一問 -V-!!

如題, 唔該晒各位師兄><!

why dun u juz to GUN ST to take a look  ??

And u missed some words !

一蚊以上十萬以下
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 8-12-2008 22:55 發表
一蚊以上十萬以下
咁買HK廠又要幾錢~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 8-12-2008 23:03 發表

咁買HK廠又要幾錢~
好似一萬美金.........

回復 5# 的帖子

師兄有無管道幫我買枝H&K真貨番黎

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-12-2008 16:41 發表
師兄有無管道幫我買枝H&K真貨番黎
請致電就近警署查詢詳情

好似要軍警單位先買得,去做警察先~

引用:
原帖由 Pvt.King 於 9-12-2008 17:04 發表

請致電就近警署查詢詳情
打去啦多多都有
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 LeGoLaS 於 8-12-2008 22:15 發表
如題, 唔該晒各位師兄>
look up the websites la

回復 6# 的帖子

無記錯,不知今年定前年警方因某私人槍房牌照問題,將大量武器運會金鐘警總存放,當中好似有支psg 1 ,不知下文如何.

引用:
原帖由 derek 於 8-12-2008 22:26 發表
why dun u juz to GUN ST to take a look  ??

And u missed some words !
Can you use proper english!!!
Regards

Kenneth

......問題係, 我想知標價, 但本人唔係香港, 你教我如何可以去香港的店舖check呢-___-???
師兄們, 請不要把這post變成吹水用的post, 小弟只係想問一問個價位

同埋我想問下, PSG-1 馬記原裝力 o既射程有幾遠..? (係開始curve downo既時候為之最遠距離)
有冇用過PSG-1 原裝力o既師兄話比我聽T_T???

引用:
原帖由 LeGoLaS 於 11-12-2008 01:10 發表
......問題係, 我想知標價, 但本人唔係香港, 你教我如何可以去香港的店舖check呢-___-???
師兄們, 請不要把這post變成吹水用的post, 小弟只係想問一問個價位

同埋我想問下, PSG-1 馬記原裝力 o既射程有幾遠..? ( ...
你去 http://www.wgcshop.com/ search
價錢x7 就大約係香港街價

冇人想將你個 topic 變成吹水 post, 只係論壇上對於問價普遍反感

引用:
原帖由 gtoray 於 11-12-2008 01:21 發表

你去 http://www.wgcshop.com/ search
價錢x7 就大約係香港街價

冇人想將你個 topic 變成吹水 post, 只係論壇上對於問價普遍反感
10萬個唔該
唔該師兄

發新話題