42 123
發新話題

你愛既得唔到,唔愛既甩唔到

你愛既得唔到,唔愛既甩唔到

有幾多人試過...或現在仲係............

連目標都無果下仲空虛......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

當得唔到, 你會覺得佢先係你真正所愛
當飛唔到, 你當然覺得係唔愛佢啦

以上情況, 可以分開或者同一時間發生

引用:
原帖由 gtoray 於 28-12-2008 02:22 發表
當得唔到, 你會覺得佢先係你真正所愛
當飛唔到, 你當然覺得係唔愛佢啦

以上情況, 可以分開或者同一時間發生
係分手了,先知係真正最愛.....

應該喺話我愛既就得唔到, 唔愛就飛成班埋黎...
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-12-2008 02:28 發表

係分手了,先知係真正最愛.....
即係等同理論1
得唔到, 會覺得佢先係你真正所愛

做咩有個GTORAY2既

引用:
原帖由 mujiadam 於 28-12-2008 02:37 發表
做咩有個GTORAY2既
車, 之前仲有 2,3,4 添
測試 account 來的
你居然唔知....

引用:
原帖由 MF 於 28-12-2008 02:29 發表
應該喺話我愛既就得唔到, 唔愛就飛成班埋黎...
你都幾好艷福喎.....

都試過有唔愛既埋黎......都幾惡搞

引用:
原帖由 mujiadam 於 28-12-2008 02:15 發表
有幾多人試過...或現在仲係............
唔愛既甩唔到<------咁當初一齊時又有冇愛過呢......

引用:
原帖由 kimkileo 於 28-12-2008 13:36 發表

你都幾好艷福喎.....
青年才俊係咁上下,leo 係都有的,不過你自動絕緣je
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-12-2008 13:39 發表

青年才俊係咁上下,leo 係都有的,不過你自動絕緣je
咁佢一定係青年才俊啦......我邊鬼係呢.......

引用:
原帖由 kimkileo 於 28-12-2008 13:43 發表

咁佢一定係青年才俊啦......我邊鬼係呢.......
軍火界才子,你仲唔係

得唔到O既野係最好民個係定律黎架嘛

42 123
發新話題