發新話題

想追個女仔,佢岩岩分左手

兩個行埋的時候,係咪個女的係"非君不嫁"o個種先??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-1-2009 16:05 發表
兩個行埋的時候,係咪個女的係"非君不嫁"o個種先??
小弟入世未深...唔多明師兄意思

暗地類觀察左先
再暗中問問先追
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-1-2009 16:08 發表

小弟入世未深...唔多明師兄意思
我都唔係好深,如果d 女仔係"非君不嫁"o個d 的,被傷害完都要d 時間復原(一般的理解都係)

你係有心的,o係佢身邊慢慢陪住佢,你的機會會大好多
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-1-2009 16:23 發表

我都唔係好深,如果d 女仔係"非君不嫁"o個d 的,被傷害完都要d 時間復原(一般的理解都係)

你係有心的,o係佢身邊慢慢陪住佢,你的機會會大好多
同如果你追得太急,會可能比女方覺得一些很差的感覺

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

明解!多謝師兄提點!

引用:
原帖由 側衛 於 4-1-2009 16:33 發表

同如果你追得太急,會可能比女方覺得一些很差的感覺
o係佢身邊je 唔一定係追的

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-1-2009 17:50 發表

o係佢身邊je 唔一定係追的
暫時係佢身邊開解佢,幫佢處理問題,同佢傾心事
是不是好做法?

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-1-2009 17:59 發表

是不是好做法?
但唔好比佢覺得你追佢,同埋,佢要靜的就比少少時間佢,但要比佢知,佢有需要的可以搵你

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-1-2009 17:59 發表

是不是好做法?
沒問題
記得要慢慢慢慢黎
祝你成功

依家要做一個係背後支持佢既男人.............(放心啦.........我存在但係唔會煩到妳..............指要妳需要我隨時都會出現係你身邊 )
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 4-1-2009 23:42 發表
依家要做一個係背後支持佢既男人.............(放心啦.........我存在但係唔會煩到妳..............指要妳需要我隨時都會出現係你身邊 )
次次埋單比錢o個時搵你

回復 23# 的帖子

我認為這個做法很好阿~
因為女孩子傷心的時候 都想有個人在身邊 支持一下 就咁行下陪下都好
你唔需要刻意去問 佢想起的時候就會同你傾
佢喊既時候你俾張紙巾佢 行過富豪車仔買杯雪糕tum下佢
已經很貼心了^^

呢個時候係大好機會呀~~~

引用:

是不是好做法?
小心, 一旦變成知己
就好難做到情侶

我就覺得應該係佢身邊開解佢,幫佢處理問題,同佢傾心事, 比多d關心
真係要多d喎, 明顯 d

發新話題