30 12
發新話題

頸巾

頸巾

四日前....

我的EX女友送左條頸巾比我....

親手織的....

但我同佢分左手接近半年....

究竟條頸巾我帶唔帶好??

至於佢送條頸巾比我又代表咩意思??

放唔低的就唔帶,放得低的就帶

唔知咩意思的就問,唔好意思問的就唔好問

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

帶............如果而家冇女朋友

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-1-2009 20:00 發表
帶............如果而家冇女朋友
X2 點解唔帶?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 7-1-2009 21:59 發表

X2 點解唔帶?
因為施主佢重有雜念

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-1-2009 18:02 發表
放唔低的就唔帶,放得低的就帶

唔知咩意思的就問,唔好意思問的就唔好問

讚成
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

唔好因為人地做咩而俾反應, 最重要係自己想點
鵰。豹。狸。獅。狒

其實唔洗理人地咩意思喎...想戴就戴,唔想戴就唔戴~
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

回復 4# 的帖子

x3 咁樓主宜家有冇女友?????

回復 4# 的帖子

如果而家有女朋友 戴的話現在的女朋友會呷醋阿....

人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

有女朋友都帶得
如果你女朋友......唔會嘈的話

引用:
原帖由 ranger_hk 於 8-1-2009 00:34 發表
x3 咁樓主宜家有冇女友?????
我諗如果佢有的佢唔會去考慮呢個問題,因為戴左=死(除非佢好識兜或者講下一d 有技巧的大話 )

無,但又諗會唔會o係返埋一齊先會咁諗的(我一廂情願咁睇 )

我會帶
不理佢有無意思
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

我係唔會比依家女朋友知道什麼東西是由前女友送的

不過女仔送 頸巾or領呔 比男仔o既意思係想足實對方lor,所以都係見議樓主了解左個女仔係咩意思先啦,如果唔係,個女仔見到你帶左以為你地仲有機會復合就煩啦

樓主大人,佢有冇男友?你有冇女友?

俾著我一定用條巾,作保暖又好,作紀念又好

但好明顯佢對你仲有.....
又唔見我身邊啲女同學織俾我?

30 12
發新話題