發新話題

唔知咩感覺...

唔知咩感覺...

n年前收到好人卡之後,想約佢出來,始終都被拒絕
把心一橫將佢從contact list勾走,以免見一次唔開心一次
自此就無再聯絡...

之前在朋友口中知道佢結左婚,無咩野既,其實都預左,最後同佢聯絡時都已經知道佢有男朋友。

6年以來,我都放低晒了,而家我亦都有我的愛人同埋家庭
前幾日心血來潮在facebook搵返佢,見到佢張結婚相,心裡面硬係有一種好怪怪的感覺。唔係果種那住那住的感覺,係有一點想見佢...
可能係以前果種唔甘心的感覺,想要一個了結吧

當陽光再次 離開 太晴朗的國境之南
妳會不會把 妳曾帶走的愛 在告別前用微笑全歸還

http://hk.youtube.com/watch?v=S48nVtCoZVM

通常人妻都係特別吸引既 ~

引用:
原帖由 於 16-1-2009 01:26 發表
通常人妻都係特別吸引既 ~
莫非有人妻好吸引餅餅.....

沒結果的感情, 總是有吸引人的地方

或者講返一句你擺左o係心面的話比佢聽的,完左你積埋o係心咁多年的事
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-1-2009 03:04 發表
或者講返一句你擺左o係心面的話比佢聽的,完左你積埋o係心咁多年的事
我覺得唔好喇
依家大家已經各有各ge生活
就讓一切埋在心裡吧~

引用:
原帖由 gtoray 於 16-1-2009 03:13 發表

我覺得唔好喇
依家大家已經各有各ge生活
就讓一切埋在心裡吧~
鬱住鬱住唔好,而且既然樓主除左心入面o個句之外,其他都放低左的,問題不大的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-1-2009 03:23 發表

鬱住鬱住唔好,而且既然樓主除左心入面o個句之外,其他都放低左的,問題不大的
都有你ge道理~

或者同之前頸巾o個個都係一樣,可能個女的比左頸巾post樓主佢係了左一件心事

沒有結果既愛情係浪漫既
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

發新話題