41 123
發新話題

重拾拖喉年代的感覺

重拾拖喉年代的感覺

兩面力的效果

附件

11-5-2009 20:09

11-5-2009 20:09

兩面(石油氣)罐?
打成咁既?

兩面力噤傷
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

未免太大啦

唔出奇, 打中大肶, 手臂
過一兩日d菸血開始散開就會咁~

c兄.....你指兩面?係指邊種兩面先????石油氣罐??

樓主,當時中槍係同支槍有幾遠~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

2面力是否用月餅罐測試為準
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

原來2面都會咁架
今晚打老虎

無鑲珠又瘀成咁 !?
唔通粒彈係50mm口徑

係咪BB彈黎架

[quote]原帖由 gtoray 於 11-5-2009 20:48 發表
唔出奇, 打中大肶, 手臂
過一兩日d菸血開始散開就會咁~ [/quot
絕對認同!因為我都中唔少!對方用馬記AUG原裝力約三十呎度打中我!就是這樣! 所以我一怒之下買了一枝!

Hong Kong Police Unit Anti Terrorism

8mm?

引用:
原帖由 yauwahon 於 11-5-2009 10:25 PM 發表
[quote]原帖由 gtoray 於 11-5-2009 20:48 發表
絕對認同!因為我都中唔少!對方用馬記AUG原裝力約三十呎度打中我!就是這樣! 所以我一怒之下買了一枝!
三十呎=幾米?

41 123
發新話題