22 12
發新話題

有好多新手問題= =!!幫幫忙呀各位師兄!!!

有好多新手問題= =!!幫幫忙呀各位師兄!!!

咩叫金弓= =?
國狗d野易唔易壞??
我買手買一枝1.4焦既mp5最平幾錢??
同埋係mk買槍係邊度係平??(1000蚊樓下)

幫幫忙答我呢幾條問題呀!!新手上路..咩都唔知..廢是出到去比人昆都唔知
萭分感謝各位師兄呀!!

新手區...廢事講歪理喇......
金弓係一間比較出名既國狗廠
國狗易唔易壞都要睇牌子,睇運氣
下面兩條我唔知,你要自已出去睇

咁咩牌子冇咁易壞呀???

引用:
原帖由 Hei-曦 於 1-9-2009 23:10 發表
咁咩牌子冇咁易壞呀???
marui

btw. 唔該你睇曬d置頂先好再問

新手UNDER 1千既MP5可以考慮下CA,話晒都有一年保養

我又想問下marui
係咪日本牌子黎嫁???
其實岩岩開始玩係咪最好買國狗d平野玩住先?
跟住再慢慢買貴??

引用:
原帖由 Hei-曦 於 1-9-2009 23:23 發表
我又想問下marui
係咪日本牌子黎嫁???
其實岩岩開始玩係咪最好買國狗d平野玩住先?
跟住再慢慢買貴??
1.係
2,睇你點諗

等我講下三個比較好既國狗牌子啦,第一個金弓(新手向),第二個司馬(中手向),第三個DBOY(有動手能力者向)
金弓:內部係國狗"比較"好既,但外觀就.......
司馬:係司馬既M14中可以睇到,司馬係有能力做得好D既,只係有心無力,呢個牌子都幾講運氣既,唔洗點大汁都打得
DBOY:同上述比內部就.......,但外觀就同內部成反比可以叫做國狗中外觀最好
希望呢D個人經歷幫到你啦!

咁係唐番狗果度買槍o唔ok??
因為我今日落過槍街睇過..
望一望果度d野好似比其他槍店平
咁請問各位師兄..你地覺得果d野o唔ok??

引用:
原帖由 Hei-曦 於 1-9-2009 23:27 發表
點為之比其他槍店平?
你係咪比較相同貨品先?

引用:
原帖由 Hei-曦 於 1-9-2009 23:27 發表
都「好似」得幾「好似」下…
唐狗據知係國狗店中食水食最深既一間…

咁如果去買國狗既野..
有d咩好既槍店介紹???
因為岩岩出黎玩唔係咁知價錢

引用:
原帖由 Hei-曦 於 1-9-2009 23:32 發表
咁如果去買國狗既野..
有d咩好既槍店介紹???
因為岩岩出黎玩唔係咁知價錢
面包公司!(我唔記得個同點打 )

咁請問係邊度

就算師兄答完你 你其實都可以落街格吓價姐

22 12
發新話題