發新話題

Tanaka M870

Tanaka M870

咁快就出左
全金屬
2千到尾...

請問知唔知d殼點賣?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 gtoray 於 19-1-2007 17:05 發表
咁快就出左
全金屬
2千到尾...
全金屬 ! 咁好質感 我鐘意呀 []

d彈殼香港唔知有未, 但日本原價約4000yen一盒, 每盒有5飛.
如果平的話兩舊水鬆d, 貴的話三舊水都有可能.
最衰佢唔可以用番1897 trenchgun d殼...唉...
而馬老賤真係賤, 突然出番d跳殼m870, 出面千幾蚊一支, 搞到我十五十六...
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 19-1-2007 17:18 發表
d彈殼香港唔知有未, 但日本原價約4000yen一盒, 每盒有5飛.
最衰佢唔可以用番1897 trenchgun d殼...唉...
而馬老賤真係賤, 突然出番d跳殼m870, 出面千幾蚊一支,  ...
梗係呢支啦~[]

引用:
原帖由 gtoray 於 19-1-2007 17:20 發表

梗係呢支啦~
你你你...咁毒[:[] [:[] [:[]

佢呢個價同當時的1897相若, 但人地有靚靚木身, 真係唔多抵買,平多少少先啦.
若果要我俾兩差野或以上我諗買M2 CARBINE先, 個木身咁靚[] [] []

老實講跳的殼的都冇預黎打GAME, 收藏的話馬老賤夠殺!! 除非佢地毒到出埋BRASS  CATCHER姐...
諗起以前玩手拉跳殼KG9的年代都有人自制, 但一去到拖喉的年代就再冇人玩跳殼野LOR...
SHOTGUN的確係我的其中一個FAVOURITE, 希望多D廠PUT EFFORT落去啦.
眼光光~

wow~ 正喎,.....
有無其他版本???

有無出摺柄?

好靚[]

引用:
原帖由 mike-mike 於 19-1-2007 17:18 發表
而馬老賤真係賤, 突然出番d跳殼m870, 出面千幾蚊一支,  ...
d枝係點樣ga?[]

引用:
原帖由 attacker2006 於 19-1-2007 22:16 發表

d枝係點樣ga?
應該同之前o個支一樣,
但係無真槍marking

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 19-1-2007 22:38 發表

應該同之前o個支一樣,
但係無真槍marking
Per GNG, the new version is more powerful.  Not really sure.

期待左好耐啦-3-儲錢買啦又要

it look like not bad []
long time no play ....

唔......就快生日啦~~~希望.......[em67]

發新話題