發新話題

Tanaka M870

彈殼叉氣....[]
[XXX]
本來無一物, 何處惹塵埃

我有枝手拉"馬路sand"真係打嗰時把聲唔夠匈。

引用:
原帖由 AJM 於 20-1-2007 14:11 發表
我有枝手拉"馬路sand"真係打嗰時把聲唔夠匈。
totally agree![]

MARUISHIN 果枝d 彈殼會唔會唔跌得?

引用:
原帖由 車厘子 於 20-1-2007 16:35 發表
MARUISHIN 果枝d 彈殼會唔會唔跌得?
跌得~

我反而覺得tanaka唔跌得,
因為話曬tanaka彈殼差gas嘛 [glasses]

咁買marushin 好過
but tanaka 又好似靚d............
15/16

Marushin do not have m870 model but Maruzen has.

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-1-2007 16:56 發表

跌得~

我反而覺得tanaka唔跌得,
因為話曬tanaka彈殼差gas嘛  
跌得?![] 咁就真係玩得過wor

引用:
原帖由 attacker2006 於 20-1-2007 17:30 發表
跌得?! 咁就真係玩得過wor
就算跌得~T記果個一定重皮過馬路果個膠筒~~唔見左就肉赤dd

俾我選擇,我都會買tanaka好, 因為金屬喎!
馬老sand成支膠呢.......
[sweat]

回復 #25 ?老虎仔? 的帖子

比我的話,我想要"馬路神"多D
雖然"他拿嫁"果個M870真係好"金屬"...
但係...

---因為個"他拿嫁"彈殼係綠色,如果個彈殼跌左落草地的話,咁搵得番Ge機會少之又少,
相反,"馬路神"彈殼係藍色,比起"他拿嫁"彈殼容易搵到...

---"他拿嫁"彈殼賣大約HKD$200/5粒而"馬路神"彈殼賣HKD$85/5粒,
如果好不幸搵唔番D彈殼的話,咁...用"馬路神"m870仲好過"他拿嫁"M870Wo...

---我個人覺得"他拿嫁"太過Metallic Feel,冇"馬路神"果D咁有戰鬥Ge感覺...

除非你想佢("他拿嫁"M870)做神台槍La...[] [] []

買黎係屋企玩應該無咩問題

其實買支"馬路神"870改全金屬都係加$1000咁上下
都好好 feel~

引用:
原帖由 gtoray 於 21-1-2007 00:57 發表
其實買支"馬路神"870改全金屬都係加$1000咁上下
都好好 feel~
條barrel...$$$$$$$$$

引用:
原帖由 伯言 於 21-1-2007 01:00 發表

條barrel...$$$$$$$$$
用 GP 870 金屬前節剩要支管
3-400 都ok啦

發新話題