發新話題

Tanaka M870

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 23-1-2007 22:44 發表
馬路sand支M870都出左啦喎
[b3] []

引用:
原帖由 AJM 於 23-1-2007 23:16 發表

我意思係新版, o者係停產之後再版

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 23-1-2007 23:26 發表

哦....

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 23-1-2007 23:26 發表

跳殼果支?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 24-1-2007 05:13 發表

跳殼果支?
係呀~ 綠色盒的~~[]

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 24-1-2007 18:00 發表

係呀~ 綠色盒的~~
Did you buy it?  What is the power?  It is much cheaper than Tanaka.

之前有post講過~$13xx全膠身膠管當然平過tanaka...[draw]

不過收到風枝槍好似縮左水喎[] [] [] [] [] []

我想要支長管
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

引用:
原帖由 MAGIC 於 24-1-2007 23:08 發表
不過收到風枝槍好似縮左水喎      
據說是短管帶來錯覺~

引用:
原帖由 khwong67 於 24-1-2007 18:33 發表

Did you buy it?  What is the power?  It is much cheaper than Tanaka.
我有支舊版 []

回覆 #71 ?老虎仔? 的帖子

me too.

引用:
原帖由 gtoray 於 24-1-2007 23:17 發表

據說是短管帶來錯覺~
因為尾柄長既錯覺
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 MAGIC 於 24-1-2007 23:08 發表
不過收到風枝槍好似縮左水喎      
今日出咗去鎗鋪睇枝Tanaka 870 shotgun. 整體性枝870造得幾好,仿真度幾高,幾重手,但用14"鎗管所以望上去好似比較短同細枝咗,其實應該啱比例。

引用:
原帖由 14692 於 25-1-2007 05:15 發表

因為尾柄長既錯覺
係錯覺。

發新話題