發新話題

CGF back

好返上得返.....
辛苦丫公了...
不如下次試下用BB彈射自己自殺..

唔止...仲降級變返二級准尉
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

唔知有冇backup到直至琴日既post呢?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-11-2009 21:52 發表
我都要再升過嘞
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-11-2009 21:52 發表
我都要一堆ppost先可以過番車神勇
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 RYODLi 於 8-11-2009 21:55 發表
唔知有冇backup到直至琴日既post呢?
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

最衰係 hosting 好盡責
每日 5-6 點 backup 一次 (over write 之前一日ge backup)
咁就救唔返了

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-11-2009 21:43 發表
各位一齊背默返咁多日的reply
其實間接都同你有關

引用:
原帖由 gtoray 於 8-11-2009 21:57 發表

其實間接都同你有關
但係關鍵個掣唔係我按

yeah ...

樂觀o的諗,冇晒o的心心post都係好事~
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 gtoray 於 8-11-2009 21:39 發表
由於本人因在安裝新程式時
錯手按了傳說中的毀滅之制
導致做成了無可挽回之局面
10月15-11月7日 所有資料俱永久消失
搶救無效, 只能無奈回復至最近的一個資料備份

本人 ...

梨(你)一(E)定有陰毛(陰謀)

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-11-2009 22:02 發表

梨(你)一(E)定有陰毛(陰謀)
其實真係無,我可以證明

發新話題