發新話題

CGF back

引用:
原帖由 marcooo 於 8-11-2009 22:35 發表
重有好多膠 post 無埋。正
May be …. May be he pressed the………… purposely ……

死火...咁d子彈訂單未
我真係好想要ga

在此帖留言者可得 CGF 時光倒流23日紀念勳章一枚

我變翻三級准尉,個LEON頭像重要扁左

http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Mr.X 於 8-11-2009 22:50 發表
我變翻三級准尉,個頭LEON像重要扁左
扁左

引用:
原帖由 gtoray 於 8-11-2009 22:49 發表
咩話...?
咁都有得分...?!

倒流了.....................
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

估唔到發生左咁多事

CGF終於入到啦!!!!!!!

引用:
原帖由 主人 於 8-11-2009 22:49 發表
死火...咁d子彈訂單未
我真係好想要ga
Ms 都講過好多次話email 比佢架啦,你話你抵唔抵打屁股

我D POST呀!!!

引用:
原帖由 gtoray 於 8-11-2009 22:49 發表
吓........不如叫CGF劫後餘生章
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Alex_山 於 8-11-2009 22:57 發表
CGF終於入到啦!!!!!!!
係.....我昨晚睇REPLY緊個接子彈POST就CUT左上唔到CGF囉......

G大應該親自試下接子彈放上YOUTUBE

我建議呀公搵支92F試下打太陽穴(馬記果支...)
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 飛哥仔 於 8-11-2009 23:01 發表

係.....我昨晚睇REPLY緊個接子彈POST就CUT左上唔到CGF囉......

G大應該親自試下接子彈放上YOUTUBE
接有幾難,拋高粒子彈就接到
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題