發新話題

我不入地獄, 誰入地獄

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-1-2010 01:26 發表

吓.... ......
連你都驚?!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 11-1-2010 01:25 發表

請準備好OL......
我地聽日放假喎......

引用:
原帖由 HunterX 於 11-1-2010 01:25 發表
請準備好OL......
唔係護士咩 ??

引用:
原帖由 HunterX 於 11-1-2010 01:26 發表

連你都驚?!
我驚你路過西營盤一過唔該鏟左上行人路以為你地恐怖襲擊乍.....

引用:
原帖由 HunterX 於 10-1-2010 23:55 發表
各位, 正所謂我不入地獄, 誰入地獄,
我已經答應左陪阿芝操車,

聽日本人就會坐上芝姐既地獄快車, 陪佢殺遍港九新界...

明日下午, 如非必要, 請勿外出。

希望我聽晚仲可以上黎啦......
rip....

引用:
原帖由 odaan 於 11-1-2010 01:29 發表

唔係護士咩 ??
好似護士係過去式喎...

怪老頭.......K.I.A

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-1-2010 01:31 發表

好似護士係過去式喎...
護士只係誤會... 我一直都喜歡OL多D...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

請各位留意聽日 " 新聞報導"

我都喺新牌仔...有冇人帶我去操.....船
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 keane 於 11-1-2010 01:36 發表
請各位留意聽日 " 新聞報導"
重有後日的報紙頭版
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-1-2010 01:30 發表

我驚你路過西營盤一過唔該鏟左上行人路以為你地恐怖襲擊乍.....
我唔知有無聽錯, 芝姐好似點名要去果度喎......
-但丁

引用:
原帖由 odaan 於 11-1-2010 01:29 發表

唔係護士咩 ??
o個時本完全護士手冊呢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

冇事既冇事既~~
雖然我係唔識泊車...
有時入錯波踩過界轉彎轉錯線紅燈前大力踩停唔記得望鏡...
同埋周圍都唔識路..

我相信有怪叔叔既領導 大家都會好安全既~~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 HunterX 於 11-1-2010 01:39 發表

我唔知有無聽錯, 芝姐好似點名要去果度喎......
係??
西營盤響邊度....?
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

發新話題