發新話題

見到喇 , 終於見到喇

引用:
原帖由 spec.ops. 於 4-6-2010 13:27 發表

如果佢成功響槍街落地生根,出KIT係遲早既事
咁不如出kit算啦.......不過kit又係唔係可以成鎗7~8成價呢.....

i bought the clone cyclinder and 碳擦 from internet.... It can fit the my PTW...... 但不知是否耐用...

人地日本人功貴.先會做kit set吧.
你大陸人工幾錢.你估會像systema的平1~2仟元咩??

自已心裹有條線........重來買老番產品要係真品1/3價錢或下先會買.
老番野除了無版權,仲有品質問題等考慮.重要無咩二手市場.

講返這槍.
如成品3k到先會考慮(重要full marking)..過4k一定唔洗想...

出KIT 都唔好
只係出GEARBOX,MOTOR 就得

如果叫我俾成4-5K買支老翻, 點解我唔買支2手正版好過?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 NCP013 於 4-6-2010 14:34 發表

咁不如出kit算啦.......不過kit又係唔係可以成鎗7~8成價呢.....
出kit唔夠吸引嘛,市場會狹窄
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2010 21:14 發表
始終d人都想買新槍多d既
當然老手,高手例外啦

唔知佢地會唔會派人來寫下鱔稿呢 ?????

引用:
原帖由 jkidd 於 5-6-2010 01:20 發表
唔知佢地會唔會派人來寫下鱔稿呢 ?????
唔知會唔會係果日 sell槍個姐姐仔呢

gearbox都唔好啦, 唔知佢用咩料, 淨出motor ok 架啦...要平喎..

引用:
原帖由 jpg 於 5-6-2010 04:31 發表
gearbox都唔好啦, 唔知佢用咩料, 淨出motor ok 架啦...要平喎..
D老外都話Motor用得過架

引用:
原帖由 spec.ops. 於 4-6-2010 22:58 發表

始終d人都想買新槍多d既
當然老手,高手例外啦
一個LV袋,新買係6/7千蚊,2手都係4/5千,買個當係超A要4千?無可能吧...
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 41# 的帖子

唔知同jg 果隻比邊隻好d呢..

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2010 21:14 發表
我都話左 copy ptw 一定唔平啦~
之但係
佢係咪真係做到人地咁精密呢 ?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-6-2010 08:58 發表

一個LV袋,新買係6/7千蚊,2手都係4/5千,買個當係超A要4千?無可能吧...
正如我講老手,高手例外,即係要睇識貨之人啦

發新話題