發新話題

行車里數突破1000KM,來恭喜我吧!!

我唔得嫁
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 高!高!高! 於 6-5-2007 23:58 發表

我的一千公里,是有血有汗的噢!!
其實...我果架車食緊ge都係我ge血汗錢
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #32 Hkpolice-Psu 的帖子

買車容易養車難
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 8-5-2007 05:46 發表
買車容易養車難
曾經想過正正經經考個車牌買架平平o地揸吓,
不過一想起過隧道又要$/泊車又$/入油又$/保險又$,
一濶三大,又唔係有家人直係需要車出車入,
都係留返d$踩吓單車/打吓war game/去吓旅行算.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回覆 #34 高!高!高! 的帖子

儲番個錢傍身好過
本來無一物, 何處惹塵埃

嘩全車xtr件,alex碟軨,支叉都應該唔系小兒科,碳纖維handle bar,,giant......洗唔洗5千以上丫

WTF ??
9-5-2007 比人括返出來

回復 37# 的帖子

下~咩咁耐架,,,,而家唔知點解頭版有個野系咁播返d舊post,我見有咪回囉

引用:
原帖由 hmstalent 於 18-6-2008 23:02 發表
下~咩咁耐架,,,,而家唔知點解頭版有個野系咁播返d舊post,我見有咪回囉
係呀~都幾過癮

p.s. d 舊post lock 左了

回復 39# 的帖子

咁我又回到既

啊!!!!!你死啦!!你括返d舊post.....................

再一年後...........都只得2000km......不過佢多左個兄弟,

佢自己又唔同左了......

兩架都系"超"貴野黎
giant戈支咩叉丫

引用:
原帖由 hmstalent 於 18-6-2008 23:29 發表
兩架都系"超"貴野黎
giant戈支咩叉丫
舊的是RECON,新的是REBA,幾底,新車拆的件,$2700.

回復 43# 的帖子

支叉已經貴過我成架車
我戈支二手manitou axel叉260咋
不過同您冇得比

引用:
原帖由 hmstalent 於 18-6-2008 23:45 發表
支叉已經貴過我成架車
我戈支二手manitou axel叉260咋
不過同您冇得比
haha我個枝跟車rst比我玩jump做爆左la
上網睇左枝2手rst都系3舊水

發新話題