發新話題

行車里數突破1000KM,來恭喜我吧!!

引用:
原帖由 hmstalent 於 18-6-2008 23:45 發表
支叉已經貴過我成架車
我戈支二手manitou axel叉260咋
不過同您冇得比
D鬼佬......用硬架硬叉.......玩河背.....
我跟都跟唔到.............
初踩時已知車技之重理.......
經此一役,深體會之........
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

硬架硬叉
冇既~西人勝在唔怕死,所以佢地好多野都勁過我地
我地有膽做的話,都可以硬叉飛梯既~

引用:
原帖由 hmstalent 於 18-6-2008 23:56 發表
硬架硬叉
冇既~西人勝在唔怕死,所以佢地好多野都勁過我地
我地有膽做的話,都可以硬叉飛梯既~
硬叉飛梯好好飛ka

回復 48# 的帖子

一"up"就仆直

1000km! 恭喜,恭喜

回復 50# 的帖子

上年架啦

引用:
原帖由 ranger_hk 於 19-6-2008 00:13 發表
1000km! 恭喜,恭喜
今年係1000+1500KM~~

引用:
原帖由 hmstalent 於 19-6-2008 00:12 發表
一"up"就仆直
令過野la . . . .

樓梯令野冇得走棧,
我令願係好斜o既山路炒...............x!!

回復 53# 的帖子

所以花dd買支有lock既好過啦

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-6-2008 00:35 發表
樓梯令野冇得走棧,
我令願係好斜o既山路炒...............x!!
樓梯令野搞到我成大半年無得運動

引用:
原帖由 hmstalent 於 19-6-2008 00:36 發表
所以花dd買支有lock既好過啦
引用:
原帖由 亞mac 於 18-6-2008 23:51 發表

haha我個枝跟車rst比我玩jump做爆左la
上網睇左枝2手rst都系3舊水
硬叉飛起泥輕D零活D

回復 56# 的帖子

大抄!?

引用:
原帖由 hmstalent 於 19-6-2008 01:16 發表
大抄!?
行人天橋(當然系一個人都無又無人行個隻)
沖頭一段梯太快,去到等一個平台彈起左
飛過第二段梯無得收制,無得做動作硬land系第二個平台
加上硬架,個人就飛過第三段梯系梯口3-5米左邊pet pet落地
訓左成個字先起到身,仲要跟住個日去打game
睇e生話個盆骨咩左 所以玩還玩,都系要小心

回復 59# 的帖子

拍戲咁bor ,好彩我冇大"up"過姐

發新話題