發新話題

國產m900

down到5xx就入2技[]

回覆 #45 Kennis 的帖子

等.....反正唔急
本來無一物, 何處惹塵埃

我怕佢未跌價, 18/f 就報左海關喎... []
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 1/27/2007 09:33 發表
我怕佢未跌價, 18/f 就報左海關喎...  
no way man []

要報的話我諗槍街好多玩具都要收皮[]
鵰。豹。狸。獅。狒

要睇果件玩具香港有冇代理~ 外國緊好多, 例如... 呢件美國和歐洲都好像唔賣啦:

回來打疫苗

magpul 香港唔係有代理架咩 ????
Never Forget

就係代理說給我聽law, 因為只在香港的話穫利不夠大, 現在代理轉用美國Magpul個pattern去兇番美國Armalite和ZA分銷, 咁才是有效.
回來打疫苗

攪咁多野,乜香港Magpul代理有好大生意喺香港及其它地區咩?[]

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-1-2007 12:13 發表
要報的話我諗槍街好多玩具都要收皮
好難嘅...! 手背又係肉,手掌又係肉。[]

香港都唔係ZA的真正據地, 攪香港冇肉食, UFC隻高達腳, 美國都收左唔少啦.
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 27-1-2007 12:37 發表
要睇果件玩具香港有冇代理~ 外國緊好多, 例如... 呢件美國和歐洲都好像唔賣啦:

歐美市場真係夠晒大,俾我係歐美代理,我一定揾律師follow up.[]

引用:
原帖由 olka 於 27-1-2007 14:26 發表
香港都唔係ZA的真正據地, 攪香港冇肉食, UFC隻高達腳, 美國都收左唔少啦.
收ge意思係「沒收」定「收錢」?
引用:
原帖由 AJM 於 27-1-2007 14:13 發表
好難嘅...! 手背又係肉,手掌又係肉。
重賞之下必有勇夫...

一日有LV,一日羅湖都有人做買賣...
鵰。豹。狸。獅。狒

我覺得今次代理做o野機會好大
做開有條癮呢.....[gem61]

引用:
原帖由 gtoray 於 27-1-2007 22:47 發表
我覺得今次代理做o野機會好大
做開有條癮呢.....
And Fresh Wind is still open and they are still selling fake Oakley boots wor[]
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

發新話題