69 12345
發新話題

國產m900

引用:
原帖由 sunny 於 27-1-2007 23:16 發表

And Fresh Wind is still open and they are still selling fake Oakley boots wor
1.代理做o野=\=佢要執笠
2.佢 d 貨已經"收埋"左啦

仲睇到間舖貼通告話首批沽清, 第二批2月7日到港, 少量沙色.
回來打疫苗

[quote]原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-1-2007 15:58 發表

收ge意思係「沒收」定「收錢」?

現在隔左咁耐, 不妨講一講, 兩樣都有. UFC 早前是運去日本經由日本 MONJI 做批發, 現在香港賣的 UFC 是罰後在日本不能再出售而回流的尾貨, 經由香港 GNP 和 MAGPUL PTS 批出街, 錢是數一數幾多個位吧: $,$$$,$$$
回來打疫苗

引用:
原帖由 gtoray 於 27-1-2007 23:20 發表

1.代理做o野=\=佢要執笠
2.佢 d 貨已經"收埋"左啦
I saw a few pairs of those boots on display at there window last Friday.
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 sunny 於 27-1-2007 23:16 發表

And Fresh Wind is still open and they are still selling fake Oakley boots wor
其實點樣先分到真假?[] []
你地講左咁耐我都仲未分到......e-mail 問過美國總代理, 佢地話真係有呢批野喎[] [] []
問埋香港代理, 佢地話唔知, 因為佢地無入到貨.......咁即係點呢?[:[]

引用:
原帖由 gtoray 於 2007-1-27 22:47 發表
我覺得今次代理做o野機會好大
做開有條癮呢.....
[scare] 唔好啦 [down] 我仲未買 [em64]

引用:
原帖由 路比 於 28-1-2007 02:32 發表

唔好啦  我仲未買  
Don't worry, if can't buy in Hong Kong.  You can always go back to China to buy []

今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 gtoray 於 27-1-2007 22:47 發表
我覺得今次代理做o野機會好大
做開有條癮呢.....
你講佢最近'做'果單???
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 olka 於 28-1-2007 01:26 發表
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-1-2007 15:58 發表

收ge意思係「沒收」定「收錢」?

現在隔左咁耐, 不妨講一講, 兩樣都有. UFC 早前是運去日本經由日本 MONJI 做批發, 現在香港賣的 UFC 是罰後在日本不能再出 ...
過百萬係乜先???? [] 係罰付定版權費先????

正所為大話怕計數!!!! []

69 12345
發新話題