發新話題

東洋鬼子,離開我國領土!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 9-9-2010 00:35 發表

我覺得依排US成日了交打
又幾次去黃海玩野, 又派UAV去中國
成日仲意去人地屋企門口, 控吓及吓, 吹啊

引用:
原帖由 keane 於 9-9-2010 00:45 發表

成日仲意去人地屋企門口, 控吓及吓, 吹啊
又冇人吹得佢漲.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-9-2010 00:46 發表

又冇人吹得佢漲.....
係人地門口搞搞震, 又唔入去飲茶傾計,
有心做佢, 早就做左啦, 而家忍佢咋

河蟹左佢啦

wasting gas...

香港人一句話"潮", 什麼國仇家恨都拋諸腦後, 繼續成為日本奴隸獸...

"釣魚台"?係咩來架? 中國同日本有爭議? 日本好丫!!!!"

鵰。豹。狸。獅。狒

問題係, 繼承最多"漢"文化既係"日本人", 而吾係"中國人", 某程度上祟日係追尋返已失落既文化.....鬼叫祖先留比我地既野, 我地吾識得珍惜~歷史問題..... 不過釣魚台呢單野..... 共產狗同美狗一樣都係門口狗, 美狗事實上係惡D, 共產狗比人蛤到出面都吾會出手, 因為只係得個樣, 都吾方夠人打~ 跟本上釣魚台都已經無關民族事, 只係利益面子問題~

回覆 20# 的帖子

係而家D新一代認為日本咩都好
(雖然我都係新一代 但我唔做漢奸 )

死架仔越黎越過份,殺無赦!!!
專殺興風作浪的小人

題目好憤青feel....

將佢變做東瀛省

引用:
原帖由 herrick-chang 於 9-9-2010 10:06 發表
係而家D新一代認為日本咩都好
(雖然我都係新一代 但我唔做漢奸 )
我唔信你無睇a片

引用:
原帖由 seamoncheng 於 9-9-2010 11:55 發表

我唔信你無睇a片
日本係有野好過中國既
但唔係代表成個日本所有野都好過中國
更加唔應該忘本

講到尾咪又係為石油,講咩呀

幾單野,大陸怕左美國就聲都唔出
唔計呢單
菲律賓咪又係咁,係大陸只可以報道正面清息
同埋另一個原因係因為要係南沙群島問題上仲有得同賓仔傾
正一門口狗,成日為左錢,俾人踩到上心口都硬食,死忍

不會影響中日關係嘩
遲D在11月中會有中日關係部份統計數字公報?
調查機構有: 康泰,新華,縱橫遊...等等
享受期待  珍惜擁有.

發新話題