42 123
發新話題

[認真] 係咪我錯

引用:
原帖由 HunterX 於 25-10-2010 17:25 發表

癲狂..........
呢的party真係唔岩我

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 25-10-2010 13:14 發表

何解一定要沙頭角呢?

路過
一眼就睇得出講緊SHA TAU KOK
佢可能覺得D大戲多數係新界村落出現。

你問心...呢d係朋友咩

我頂頭上司好鍾意飲酒,差不多日日去,但我吾飲得,只好係佢邀請的時候真接同佢講
當然,對工作黎講有少少影嚮,但又不至於影嚮佢對我的睇法 (佢成日話我吾陪佢飲野,吾同佢熟落喎,哈)

但如果班朋友成日逼的話,咪吾出現咯,出去玩都要玩得吾開心,去黎做咩?
我有朋友叫埋我去滾添,勢色吾對就自己走,加埋無朋友做

唔鐘意去咪唔好去羅..

要推既實有好D既籍口..

有時應酬既野可能你真系唔鐘意飲..少少既咪飲下羅..

你話你好快醉又另計..但如果你次次都只系話唔想飲唔想飲..

但又要話一齊落既..佢地唔鐘意都比較正常-,-

你可以話鐘意個度既氣氛..但你又話嘈得制..甘好難幫到你嫁喎.....

搞到甘都系你自己羅黎-.-"...

你話學校個度系甘..正常啊..好多人都系無功無勞但又啊之啊左-,-

甘就要靠你平時點做D野出黎人地睇啦-.-...

我再衰D講句...系咪人地xyz你就1定要俾人xyz先....?

支持樓主唔同流合污…!唔想去果d地方…cgf 有大把人同你去打game…踩單車我都岩架…!:P

引用:
原帖由 魚膠粉` 於 27-10-2010 10:27 AM 發表
唔鐘意去咪唔好去羅..

要推既實有好D既籍口..

有時應酬既野可能你真系唔鐘意飲..少少既咪飲下羅..

你話你好快醉又另計..但如果你次次都只系話唔想飲唔想飲..

但又要話一齊落既..佢地唔鐘意都比較正常-, ...
你get錯喇, 樓主都唔想去, 只係飲一杯半杯應酬佢地啫
click>

不過有時候, 出左嚟社會
唔識/願應酬, 係蝕底d.....

引用:
原帖由 gtoray 於 1-11-2010 23:40 發表
不過有時候, 出左嚟社會
唔識/願應酬, 係蝕底d.....
在下就係....

引用:
原帖由 VEC 於 1-11-2010 23:12 發表

你get錯喇, 樓主都唔想去, 只係飲一杯半杯應酬佢地啫
sor..

但我見佢講到超唔鐘意去但又話鐘意氣氛個d..

引用:
原帖由 Anonymous 於 25-10-2010 09:29 發表
我唔劈酒,唔食煙,唔賭錢,唔玩弄感情係咪我錯?
身邊每一個人/同學,都話我有問題。
因為我唔劈酒,唔食煙,唔賭錢同"揀飲擇食"
每次被迫要落pub / bar / disco
我唔飲洒,飲可樂就俾人XYZ
嘈得仔,早走又唔得 ...
依d噤既朋友....當識小班啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 mujiadam 於 2-11-2010 02:06 發表
在下就係....
me too

42 123
發新話題