19 12
發新話題

g&p magpul身

g&p magpul身

請問一下g&p既magpul身用唔用得過
會唔會都係好脆呢?

脆? 脆就唔會脆ge, 但係上下身有搖擺.  I recommend Prime

引用:
原帖由 noveske 於 2-12-2010 15:39 發表
脆? 脆就唔會脆ge, 但係上下身有搖擺.  I recommend Prime
問題係爭幾多錢先,我都知PRIME好,貴姐。

不過GNP既GBB身好似唔平。

引用:
原帖由 McDull 於 2-12-2010 15:46 發表

問題係爭幾多錢先,我都知PRIME好,貴姐。

不過GNP既GBB身好似唔平。
師兄, 請問唔平既意思係..?

引用:
原帖由 2slow 於 2-12-2010 16:16 發表
師兄, 請問唔平既意思係..?
咁講,MAGPUL X MUR個個,如果係AEG,好似1000-1100

GBB如果佢收到掂住2K,我一定買PRIME。

佢又要俾WA,又要俾MAGPUL,平得去邊。

Prime 個金身係猪標的3倍

引用:
原帖由 McDull 於 2-12-2010 16:32 發表

咁講,MAGPUL X MUR個個,如果係AEG,好似1000-1100

GBB如果佢收到掂住2K,我一定買PRIME。

佢又要俾WA,又要俾MAGPUL,平得去邊。
哈哈, 原來係我誤會左, 我以為係個槍身cutting唔好,整得唔平... sor

話時話, 我覺得Prime貴得有道理既, 話晒CNC...

引用:
原帖由 RCman 於 2-12-2010 16:36 發表
Prime 個金身係猪標的3倍
淨係材質都值啦

引用:
原帖由 2slow 於 2-12-2010 16:39 發表

哈哈, 原來係我誤會左, 我以為係個槍身cutting唔好,整得唔平... sor

話時話, 我覺得Prime貴得有道理既, 話晒CNC...
我之前都問過你呢個問題。

足之最後係買左個GP之後,再換返個PRIME。

所以我既意見係:除非你真係買唔起,唔係既話,一步登天洗既錢會係最少。

GP身一句講晒:垃圾................

AEG唔掂,GBB唔得............永遠唔再買GP身........

買prime啦..........

回覆 10# 的帖子

亞鉛合金,你想點

咁prime身可唔可以用gp件?
定係要換埋prime件?
定係有d一定要用prime件?
thx

引用:
原帖由 McDull 於 2-12-2010 19:09 發表
亞鉛合金,你想點
人哋AGM,KA,CA甚至金弓,WA膠身都未聽過有人會斷耳仔喎?
GP身單係CGF呢度我都見過有幾個人斷過................

GP身主耍係衰响材料唔得但又要懶係彷真做細後耳仔...........

KA身照抄WA後耳仔所以較厚

回覆 12# 的帖子

Q:咁prime身可唔可以用gp件?
A:可以
Q:定係要換埋prime件?定係有d一定要用prime件?
A:prime身跟嗰啲小零件係一定要用........

引用:
原帖由 F22 於 3-12-2010 08:02 發表

人哋AGM,KA,CA甚至金弓,WA膠身都未聽過有人會斷耳仔喎?
GP身單係CGF呢度我都見過有幾個人斷過................
GP身主耍係衰响材料唔得但又要懶係彷真做細後耳仔........... ...
CHING有無用過KA個個身
其實KA算唔算自家數

19 12
發新話題