發新話題

今日行過明槍,跌左$1,600

嘩 ! XXXXX d KA 閘打第 2 閘就漏氣

KA magazine 真係甘差?

引用:
原帖由 RCman 於 23-11-2010 16:21 發表
KA magazine 真係甘差?
我覺得係 , 拎去明槍都話冇得整 , 買果陣又話點點點 , 又話有零件 , 有問題啦 , 又話冇得整 , 而家幾隻閘就咁擺係度
唔得唔好叫人買呀嗎 ! 正 PK , 遲早我就咁掉 X 左係明槍門口 !
真係火都嚟 X 埋

本來我見呢個post話支KA只係1.6K甘平....打算買支拆出來改做用。
甘....師兄你有咩野見解?
我本來想砌一支10" Noveske rail + Vltor stocks
我基本齊料只係欠主體。
自己有二支猪P都OK正常,Magazine差過十幾次氣都健健康康。
所以想試下KA添

引用:
原帖由 RCman 於 23-11-2010 16:33 發表
本來我見呢個post話支KA只係1.6K甘平....打算買支拆出來改做用。
甘....師兄你有咩野見解?
我本來想砌一支10" Noveske rail + Vltor stocks
我基本齊料只係欠主體。
自己有二支猪P都OK正常,Magazine差過 ...
支槍我諗幾好 , 係 d 闡真係  , ~唉

又請問師兄,甘 Bomber Magazine入唔入到KA身?
另,我猪P magazine又入唔入到KA身呢?
thanks

引用:
原帖由 RCman 於 23-11-2010 16:45 發表
又請問師兄,甘 Bomber Magazine入唔入到KA身?
thanks
咁我又唔清楚喎 , 都係 PROWIN 閘穩陣

有冇人開到個火冒?我用大鉗都開唔到,火冒都花晒!

引用:
原帖由 BMW 於 23-11-2010 16:18 發表
嘩 ! XXXXX d KA 閘打第 2 閘就漏氣
我嗰支打咗5隻匣都未漏氣喎...........

引用:
原帖由 061084 於 24-11-2010 00:03 發表
有冇人開到個火冒?我用大鉗都開唔到,火冒都花晒!
左牙嚟喎?我用手搞掂咗啦..........
仲有,用大鉗不如用士把嗱..............  

引用:
原帖由 RCman 於 23-11-2010 16:45 發表
thanks
Bomber得
猪P都得

引用:
原帖由 F22 於 24-11-2010 07:47 發表

Bomber得
猪P都得
咪猪P....
Bomber好過...
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 24-11-2010 07:50 發表

咪猪P....
Bomber好過...
佢係問入唔入到............
我都係建議pro win............

Bomber +1

引用:
原帖由 Vindicator 於 24-11-2010 07:50 發表

咪猪P....
Bomber好過...
是呀,師兄。
因為我有猪P magazine,
如果要比$買,我都會買bomber or ProWin
不過,問題昨晚解決了,都係放棄KA

發新話題