發新話題

低成本制作的MK18 Mod1

引用:
原帖由 RCman 於 6-12-2010 10:19 發表

甘去睇睇VFC先,請問係咪得14樓有得賣呢師兄?
我唔係好肯定,不過我淨係係14F見過

引用:
原帖由 McDull 於 6-12-2010 10:25 發表

thanks

幾好,反而我覺得rail cover怪怪地, 不過噴完色就唔覺啦
小心被人用"團隊精神"來訓練"奴性", 已有c兄中招被利用而不自知

引用:
原帖由 McDull 於 6-12-2010 10:25 發表

矣.....個VFC都係唔對色,偏紅的
最後.....換走左個Grip做國產Magpul Miad Grip, 甘反而對得番國產LMT stock個色一致.....問你死未
跟住....反而要再追番rail片的color,可能買“D男孩”的會跟得番齊體沙色都未定

終於比我找到MK18 tan color RIS啦

附件

16-12-2010 22:02

16-12-2010 22:02

引用:
原帖由 RCman 於 16-12-2010 22:02 發表
請問師兄呢款ris安裝時係唔係要自己鉆孔比gas tube噶?
Thanks!

引用:
原帖由 dkmaorusamuk 於 16-12-2010 22:16 發表

請問師兄呢款ris安裝時係唔係要自己鉆孔比gas tube噶?
Thanks!
要,原裝係無開的,
不過好簡單就完成好了。
剛砌好了。

引用:
原帖由 RCman 於 16-12-2010 23:12 發表

要,原裝係無開的,
不過好簡單就完成好了。
剛砌好了。
I see~~Thanks ching!

牛牛支仿DD RIS真係造得好靚! 只係沒有真DD骨既粗造面及色表面功夫同時啲machine mark大明顯, 螺絲孔內冇LOCTITE紅膠黏劑薄層 (外觀, 質感同真骨冇乜分別. 一仟以內又有license:- 5條A貨飾)   

最叉勁現時冇啲5條A既TR_Y前後準星買!   

引用:
原帖由 RCman 於 16-12-2010 10:02 PM 發表
我搵左好多間都冇貨

引用:
原帖由 rYaN 於 17-12-2010 15:37 發表

我搵左好多間都冇貨
師兄,我相信地鋪唔會有了....賣曬好耐
我係"紅狼"買的,你問問佢仲有無貨。
另,我是裝落KA body, 原本牛牛跟果個body nuts 話係Prime數。
我仲買多左一個牛牛for GP nuts, 點知....返去裝....跟DD kit果個nuts又裝到KA body

引用:
原帖由 RCman 於 17-12-2010 03:45 PM 發表

師兄,我相信地鋪唔會有了....賣曬好耐
我係"紅狼"買的,你問問佢仲有無貨。
另,我是裝落KA body, 原本牛牛跟果個body nuts 話係Prime數。
我仲買多左一個牛牛for GP nuts, 點知....返去裝....跟DD kit果個nut ...
我想落WE身,都唔知咩數

引用:
原帖由 rYaN 於 17-12-2010 15:56 發表

我想落WE身,都唔知咩數
我都有"我們"身,
不過,我唔肯定佢係咪同"猪標"及"KA"同數。
因為甘樣....我有兩set Larue骨,分別係9"及12"
兩組都裝過落"猪標"金身無問題,後來拆左出來。
裝落"我們"身。其中一個nuts入唔到"我們"身。screw位唔合....但入到"猪標"身的。
你可以試左原裝果個入唔入到先。

WE身係用(PTW)數!

怕買惜的話來找我! 我可以借個淨WE上身比你帶去試nuts!

引用:
原帖由 rho837 於 17-12-2010 04:18 PM 發表
WE身係用(PTW)數!

怕買惜的話來找我! 我可以借個淨WE上身比你帶去試nuts!
THX!

發新話題