發新話題

低成本制作的MK18 Mod1

WE支管同個Barrel Nut(黑色裝同膽個粒!)要Check吓平唔平! (唔平條管會則一邊) 再上六角螺絲時先張(D-ring)六粒順次序上小掔, 再Z形方向慢慢收掔每粒螺絲致全掔…….

引用:
原帖由 rYaN 於 19-12-2010 03:01 發表

唔知師兄可唔可以試下原裝NUTS入唔入到VVE身
唔想哂$買多個NUTS
唔好意思呢!
我支KA MK18 mod1 已經完全組裝完成。
支WE都係,要一次上拆兩支鎗實在有點難度
如果原裝果個nuts入唔到WE body,你可羅個nuts去鎗街叫鋪頭幫係dup 牙$80次。
另,你真係有心買牛牛tan color MK18 RIS, 都係快手去買。
係鎗街我已無見到有,紅狼見到....可能因為佢係office hr至開門市賣...至仲有貨係道。
佢係9am-6pm, 所以要去買野都唔係容易哦

牛牛DD骨ring係比PTW用, 所以直裝到WE GBBR M4冇問題!

作天拾好了條牛牛Novseke長骨! 條骨啲rail角太鋒利! 要用塊真KAC膠片(拆鐵扣) 推出推入磨順灑四邊rails, 角位有小小褪色, 但唔’界’手, 再用鷄皮紙刷條骨外皮面再用白電油洗乾淨, 現在同條真野90%一樣! 不過真假骨都一定會花(所以我放原身骨一定唔會因花左就減價, 如果落左吓刀就冇得好講!)

已入手!已安裝!

引用:
原帖由 rYaN 於 21-12-2010 05:45 發表
已入手!已安裝!
即係牛牛個原裝nut都直入到"我們"金身?

引用:
原帖由 RCman 於 21-12-2010 09:11 AM 發表

即係牛牛個原裝nut都直入到"我們"金身?
冇錯!

搞掂哂!

附件

21-12-2010 15:47

21-12-2010 15:48

21-12-2010 15:49

21-12-2010 15:49

21-12-2010 15:50

而家香港入呢條骨幾錢?

引用:
原帖由 macfabrica 於 21-12-2010 06:04 PM 發表
而家香港入呢條骨幾錢?
7XX

我最想知,係呢d牛牛骨有冇高低級?? 佢做功同色水都好正, 係好似裝完有高低級, 唔知而家仲有冇咁既情況??

(裝WE身) 牛牛DD骨只係有條間隙(平骨)! Noveseke就可以裝到無間隙但有小小凸級! (以上係正常)

引用:
原帖由 jpg 於 22-12-2010 03:54 AM 發表
我最想知,係呢d牛牛骨有冇高低級?? 佢做功同色水都好正, 係好似裝完有高低級, 唔知而家仲有冇咁既情況??
我裝VVE身有小小高低級

引用:
原帖由 rYaN 於 22-12-2010 12:38 發表

都好過裝左會側左or側右
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 rYaN 於 22-12-2010 12:38 發表

唔該哂, 師兄...

發新話題