19 12
發新話題

低成本制作的MK18 Mod1

引用:
原帖由 rho837 於 18-12-2010 11:11 發表
#31 井性係可以用PTW數nut (我試左得)

我見過有啲大陸出個啲DD RIS骨啲QC唔得! 尾部螺絲孔位有” 長短腳” 情況問題! 裝極都唔會值(槍管頭走在一邊)

所以八佰一條CNC(6061~7075)牛牛骨真係買 ...
我都覺得一分錢一分貨。
如果比得起....一定是買CNC骨。
初玩GBB買過大陸骨,個barrel nut 一來未必合用,二來D骨界手,落骨片有時唔 fit位都試過。
唔計牛牛,我買過最靚的大陸骨算係proT&T 高仿Noveske 骨,真係手工算好。
而且barrel nut直入猪標身無問題。

引用:
原帖由 rYaN 於 19-12-2010 03:01 發表

唔知師兄可唔可以試下原裝NUTS入唔入到VVE身
唔想哂$買多個NUTS
唔好意思呢!
我支KA MK18 mod1 已經完全組裝完成。
支WE都係,要一次上拆兩支鎗實在有點難度
如果原裝果個nuts入唔到WE body,你可羅個nuts去鎗街叫鋪頭幫係dup 牙$80次。
另,你真係有心買牛牛tan color MK18 RIS, 都係快手去買。
係鎗街我已無見到有,紅狼見到....可能因為佢係office hr至開門市賣...至仲有貨係道。
佢係9am-6pm, 所以要去買野都唔係容易哦

引用:
原帖由 rYaN 於 21-12-2010 05:45 發表
已入手!已安裝!
即係牛牛個原裝nut都直入到"我們"金身?

換左DD骨,
補番D新相

19 12
發新話題