發新話題

hk416 gbb kit

引用:
原帖由 mujiadam 於 14-12-2010 09:48 發表

絕對冇門市,買野前E-MAIL左佢地先
OIC..
email左佢地跟住上去攞?
個價系咪會平過佢online shop個價?
ching入左幾多錢?

Saw the kit already
The metal body surface is Matt black....like AABB's finishing
The Rail is rough
Price @)﹠)

今日見到"E-HoDDy"有貨, 賣$ @*)), 好似重有85折 (= $ @#*))

引用:
原帖由 hhting 於 14-12-2010 21:18 發表
今日見到"E-HoDDy"有貨, 賣$ @*)), 好似重有85折 (= $ @#*))
我都係果道見到,可能我眼花...見佢打住$2300
佢有85折甘多?
唔係得9折咩?
不過我個人覺得真係好似AABB果種貨色
支骨看砌界手添

今日我都買左,送埋尾通都係@#^^,但有樣野我念會另大家有小小失望,原來尾通絲牙係行AGM數即係出面的其他牌子尾通不岩...
真黑係,他們送的尾通個rain絲牙斜左既,好在我有多知AGM尾通,但給我扭到花到不得了去信跟進返啦又要
bolt,bolt lock位有鑼絲頂住,可以換鑼絲就得,但我都係安全D自己mill粒鋼粒出黎扭上去
好!去圖

附件

14-12-2010 23:27

14-12-2010 23:28

14-12-2010 23:29

14-12-2010 23:29

14-12-2010 23:30

How much you pay?

回覆 20# 的帖子

看代碼

引用:
原帖由 siriochow 於 14-12-2010 23:26 發表
今日我都買左,送埋尾通都係@#^^,但有樣野我念會另大家有小小失望,原來尾通絲牙係行AGM數即係出面的其他牌子尾通不岩...
真黑係,他們送的尾通個rain絲牙斜左既,好在我有多知AGM尾通,但給我扭到花到不 ...
多謝師兄分享,我仲15﹣16未打算買。
係咪圖中的果個位?是廠的公差定係次貨呢?
想問問師兄,它的body是否prime數?
即係支bolt 長3mm? 甘....bolt入面份野是否一般WA數的都入到無問題呢?
期待師兄的完成後的作品

附件

15-12-2010 09:07

引用:
原帖由 RCman 於 14-12-2010 21:38 發表

我都係果道見到,可能我眼花...見佢打住$2300
佢有85折甘多?
唔係得9折咩?
不過我個人覺得真係好似AABB果種貨色
支骨看砌界手添
你有無買呢?

引用:
原帖由 2slow 於 15-12-2010 09:40 發表

你有無買呢?
數據處理中.....

回覆 23# 的帖子

有D未抄足,我無派米煲所以不能作對比,但友台有師兄作了簡單對比可去睇下
http://www.wargameyau.net/viewth ... page%3D1&page=1
我都不能確定是否,因為我見大家買都無得送係得我去過到買先有可能倉底貨,不過送埋比我就真係幾細心,找友人車個鋼出黎
同wa相同,就係咁我先買了一套,始終wa料多可靠

毒很今句:呢套野做工真係不錯,都幾料快D買啦

我都系等多陣先....
等第2水穩陣...等佢跌價XD
反正我連M4都未買
吾知金弓可吾可以直上呢??

回覆 27# 的帖子

金弓支尾通唔得,今日終於比我知到佢送過支尾通係AABB出比1911 變卡賓槍用過支好平
記得你好似有支金弓GBB?

回覆 28# 的帖子

放左好耐lu
果時諗住吾玩gbb
旦系we g36c既出現,
令我都gbb有番興趣
不過換身都會換埋尾通ga la
據我所知金弓尾通又系自家數

回覆 29# 的帖子

其實金弓內料幾靚,由其佢個飛機真係用料好好,仲要金屬嘴係我就會從執過支槍

發新話題