發新話題

hk416 gbb kit

回覆 86# 的帖子

ic,
多謝ching教導
你吾講我真系忽略左好多野
話說我買金弓果時隻金弓夾已經系@%)一隻
we支416都系用le塚grip,吾系用m4款
不過grip底有舊綠色既吾知咩膠-.-
個gri又有2個窿,話要黎比你裝電池ga wo-.-
搭單問下,有冇copy既416托?(08年款)

btw,我以為雙修系指同樣為ar15系,不過玩曬wa同we sys-.-

回覆 105# 的帖子

"能x"應該衹有一種飛機,如果那不叫灰色,那可能叫"深灰色"或"鐵灰色"罷,我也搞不清楚,前輩請賜教,但那顏色一定不同"AxBx"或"x素"那種黑色(已比較過),謝謝。

回覆 107# 的帖子

明白了!我以為有一種係淺灰色的!
謝謝!!!!!

引用:
原帖由 2slow 於 29-12-2010 11:57 發表

某店員又同我講... 落多d油啦, 越多越好~
梗係啦,你越落得多就用得越多,咁咪買多支囉............
個個都好似我咁一支衣車油用十年真係等摺都得啦................

引用:
原帖由 f22a 於 29-12-2010 12:28 發表
小弟也在用F22兄裝左HK416D內的 "能x Exergy" 灰色膠飛機,
但行勻KWS只見 "唐x9" 有售HKD (% 一Set,
不知F22兄有否其他更佳貨源資料益下大家呢?
我只係一個玩家,我都係响嗰度買咋............

引用:
原帖由 囧樣佬 於 29-12-2010 14:32 發表
ic,
多謝ching教導
你吾講我真系忽略左好多野
話說我買金弓果時隻金弓夾已經系@%)一隻
we支416都系用le塚grip,吾系用m4款
不過grip底有舊綠色既吾知咩膠-.-
個gri又有2個窿,話要黎 ...
而家個個又電筒又紅點又夜視又熱能探測..........真係少舊電都唔惦...........
所以响grip同stock放定後備電池包你唔會後侮............

我們牌用綠色咁靚仔? 我呢隻就黑色..........

08款416尾托即係VFC嗰隻?我都係鐘意隻05版...........

引用:
原帖由 f22a 於 29-12-2010 17:37 發表
"能x"應該衹有一種飛機,如果那不叫灰色,那可能叫"深灰色"或"鐵灰色"罷,我也搞不清楚,前輩請賜教,但那顏色一定不同"AxBx"或"x素"那種黑色(已比較過),謝謝。
點睇都係灰色啦............

引用:
原帖由 RCman 於 29-12-2010 09:05 發表

ic, 多謝師兄解答,返去睇下先前買果兩個是否新版先
昨晚check左,兩個"爆炸"匣都係新版

正!!!!!
不過小心漏氣!!!!!!!!!!9成會係出氣valve度漏,如果漏就換valve O-ring,不過最麻煩係正方形o -ring,一定要買,因為用唔返舊果d

引用:
原帖由 hin_1213 於 30-12-2010 09:11 發表
正!!!!!
不過小心漏氣!!!!!!!!!!9成會係出氣valve度漏,如果漏就換valve O-ring,不過最麻煩係正方形o -ring,一定要買,因為用唔返舊果d
唔知有無人知道GBB所有O-ring既size呢? 想一次過去新填地配...

我度過.......不過而家無係手..............

416 kit

鐵airsoft社把他們的主要市場推銷在日本不在香港,好野就給架仔,有日網店賣9千幾港元1 set 416 kit,真係好鑽過香港幾陪

引用:
原帖由 seal 於 1-1-2011 18:28 發表
幫朋友問

請問宜家係唔係有所謂第2水 / 分 普通版 及 精美版?

thz
系呀
請睇此post的49樓
有更多既詳情

發新話題