發新話題

LOOK: warning trade gone bad MARTIN YIM

或者仍有人不相信眼前的事實...............
I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

引用:
原帖由 SL1991 於 10-1-2011 21:32 發表
或者仍有人不相信眼前的事實...............
應該話識佢的人都知道事實

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 10-1-2011 21:37 發表

應該話識佢的人都知道事實
冇錯冇錯

我想問吓如果同"Z"君買左嘢,會唔會有手尾跟?

我又有問題...如果D接咗D..."擬似老鼠貨", 咁第日查起上嚟.....根據呀......."擬似騙徒"D交易記錄, 搵返D貨出嚟.....會唔會收返去做証物架????

真心問架, 唔係搞事....

引用:
原帖由 BMW 於 10-1-2011 22:11 發表
遲D差佬查個時咪知lor..............

引用:
原帖由 queen 於 10-1-2011 22:12 發表
我又有問題...如果D接咗D..."擬似老鼠貨", 咁第日查起上嚟.....根據呀......."擬似騙徒"D交易記錄, 搵返D貨出嚟.....會唔會收返去做証物架????

應該吾會掛...
[[IMG]

引用:
原帖由 BMW 於 10-1-2011 22:11 發表
手尾意思係?
我試過同佢買頂帽條線車"咩"左.....no good

引用:
原帖由 queen 於 10-1-2011 22:12 發表

唔出奇ga.....

引用:
原帖由 烈魔仔 於 10-1-2011 22:18 發表

手尾意思係?
怕惹官非
另外"Z" 君好似有放貨係KWS 某舖頭賣

引用:

手尾意思係?
咁好明顯係間廠既問題la......

引用:

手尾意思係?
呢D實有架喇...
[[IMG]

引用:
原帖由 hktropper 於 10-1-2011 22:23 發表

咁好明顯係間廠既問題la......
ar hk 生
你好似同ar Z君好熟ga wow
我見你成日同佢賣d 野差唔多ge????

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 10-1-2011 22:28 發表

ar hk 生
你想人點答呢!?
I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 10-1-2011 22:28 發表

ar hk 生
有咩關係?
[[IMG]

發新話題