發新話題

LOOK: warning trade gone bad MARTIN YIM

依件事令我想起當年的"""沙色spear避彈衣"""事件.

引用:
原帖由 s20061188 於 10-1-2011 23:30 發表
平心而論..
樓主如果身無屎..
比我好似樓主所講甘無左兩餅野
我都吾會得閑上黎cap曬圖,起曬底
正常人都應該即克報警而吾係係度cap圖
加上post比我地,吾通想我地幫手拉人? 定另有企圖?
我都係中立甘講.. 樓主做 ...
一d都唔奇怪
因為樓主最想係money or gear back
報警未必係最可行ge辦法
當然
自行追討唔成就唯有交比警方

引用:
原帖由 s20061188 於 10-1-2011 23:30 發表
平心而論..
樓主如果身無屎..
樓主報左加拿大警方
尋日報埋香港警方
另有企圖?
咪追番D gear同等待同事主對話

請追下post
我諗你連樓主係加拿大都未知

引用:
平心而論..
樓主如果身無屎..
樓主話佢想最起碼都要要返佢自己嘅嘢.

報警, 係咪一定可以三兩日就拉到人, 俾到個答覆樓主先? 但係, 樓主係度講, 如果, 我係話如果, Z君真係有做過嘅, 佢肯拎返D嘢出來, 樓主得到返佢唔見咗嘅嘢, 樓主可能去消案都未定呢?

至於你會點做, 等你俾人呃咗二苒蚊你先講啦.

引用:
原帖由 coke 於 10-1-2011 22:18 發表

應該吾會掛...
我就覺得應該會,試諗下,如果你開個罪名係接贓/行騙......,當中汲及一件貨物/物件

你話呢件野算唔算案中關鍵所在,有無需要呈堂?我覺得就會

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 10-1-2011 10:28 PM 發表

ar hk 生
你好似同ar Z君好熟ga wow
我見你成日同佢賣d 野差唔多ge????
差唔多姐係唔一樣啦..........
唔通我賣公發acu pouch就同老莫有關係??
希望你係100米之外睇到La

引用:
原帖由 alan512 於 11-1-2011 00:33 發表

差唔多姐係唔一樣啦..........
唔通我賣公發acu pouch就同老莫有關係??
其實呢
唔知有無版友發覺佢地賣東西的相片的背景近乎一樣~
一係就木地版, 一係就某某氣槍店的地板~

以我所知其實馬丁佢很多分身的~不論是cgf 還是wgy~

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 11-1-2011 00:37 發表

其實呢

請提供證明
否則請勿借題發揮
謝謝 !

引用:
原帖由 KILLMACHINE 於 11-1-2011 00:37 發表

其實呢

我屋企5可以係木地版??
馬丁好似我咁影呢D相? you are so funny!!!

你都好留意人地

你係咪識當時人架
我生得聰明得罪你咩!!!

唔覺
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 hktropper 於 11-1-2011 00:42 發表

我屋企5可以係木地版??
馬丁好似我咁影呢D相? you are so funny!!!
返查左一d topic
你有部份項目及價錢的確和 z 君很似
而且有相片是相同的.......

引用:
原帖由 horenhim 於 11-1-2011 00:48 發表

唔覺
留意下D地毯~~~~~
你地唔好同我講咁岩用埋同一款地毯呀
價錢都一樣咁濟.....
http://www.wargameyau.net/viewth ... hlight=%2Bhktropper
http://www.civiliangunner.com/cg ... ght=%2BZielfernrohr

引用:
原帖由 烈魔仔 於 11-1-2011 12:53 AM 發表

留意下D地毯~~~~~
你地唔好同我講咁岩用埋同一款地毯呀
http://www.wargameyau.net/viewth ... hlight=%2Bhktropper
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=72149& ...
咁你可唔可以講下室內用o既地毯會有幾多種色幾多款??
希望你係100米之外睇到La

發新話題