發新話題

我的M4 GBB系列

我的M4 GBB系列

過左年...又有D時間打理下D GBB
影相時係同一個距離,所以所有相片都係同一個scale的。
又裝裝拆拆,最近我的GBB部隊如下

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 6-3-2011 02:50
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 6-3-2011 02:50

嘩...正呀!!

very nice rifles!

中毒身亡 ............

Very nice. I've got 2 myself but find them very hard to maintain....time consuming and at the same time high costs. I can imagine how much it takes to maintain all of your GBBs.

Very Good!
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

實在太正了, 還要有這麼多支

嘆為觀止呀師兄...枝枝都係貌美如花,但又各有性格!!恭喜師兄可以享齊人之福~

師兄上面數落黎第三支 前面個身係咩名牌?

引用:
原帖由 sumist 於 9-3-2011 14:13 發表
師兄上面數落黎第三支 前面個身係咩名牌?
是否指M7A1果支?
是GP成鎗來,個花是TROY木馬花。
個花同第四支沙/黑的9" Troy 一樣花,
不過第四支是KA TROY 木馬花

定係你指圖片計第三張?
果支MK18 mod1?
果支係自組的,用左KingArms 的M4A1改,個金身係KingArms原裝M4馬仔花來!
我都重有一個係二手區賣緊

附件

9-3-2011 14:32

點解變左要錢? 不過照比

師兄好多槍都好正,都RECALL番我玩GBB時D槍
(為左玩單車賣咁D)

睇黎要同師兄收隻BODY砌下槍先...

發新話題