49 1234
發新話題

遲人一步o既新玩具........................

遲人一步o既新玩具........................

初頭一直考慮Wilcox三角片,因為價錢同呢塊o野差唔多,但係Wilcox要配埋o個個架就好鬼甘,左度右度之後都係決定買o左墨魚片,下一個工序就係將個MICH噴沙色(原色係black),然後又要度位鑽窿,唉........................[]
我的雀雀..............................Orz

墨魚仔[]

不過wilcox個架又真係好靚仔

引用:
原帖由 felixcat 於 2007-1-27 00:51 發表
墨魚仔

不過wilcox個架又真係好靚仔
果然英雄所見略同,但係個架太貴o拉,over $5XX USD.....................[]
墨魚仔可以用返我現有個架,我呢D窮鬼又玩唔起15同埋18,所以又可以慳返D$....................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 27-1-2007 00:58 發表

果然英雄所見略同,但係個?
墨魚仔可以用返我現有個架,我呢D窮鬼又玩唔起15同埋18,所以又可以慳返D$....................
講價錢wilcox的確有d唔合理,個價同一枝鏡都差多......

呢D窮鬼[] .........好似14都好貴架喎.......

墨魚仔家下咩價位啊?
度位鑽窿好高難度呢~

BTW. 有冇 Norotos Marpat盔布啊?

引用:
原帖由 gtoray 於 2007-1-27 01:12 發表
墨魚仔家下咩價位啊?
度位鑽窿好高難度呢~

BTW. 有冇 Norotos Marpat盔布啊?
價位約$2XX USD.................
鑽窿都係要慢速鑽.....................
呢款Marpat盔布我覺得麻麻o地,因為小弟多數玩seal look,都係噴沙色算數......................[]

引用:
原帖由 felixcat 於 2007-1-27 01:10 發表

講價錢wilcox的確有d唔合理,個價同一枝鏡都差多......

呢D窮鬼 .........好似14都好貴架喎.......
我呢D死窮鬼連14都無呀,之前都係用緊個爛鬼6015咋....................[]

講起6015好彩走得快,兩年前喺Ebay賣咗隻ITT6015都賣倒USD3,800.00[] 真好彩。 [%]

引用:
原帖由 devil-sniper 於 27-1-2007 01:26 發表

我呢D死窮鬼連14都無呀,之前都係用緊個爛鬼6015咋....................
大師兄,你賣晒你要賣嘅野未呢?

引用:
原帖由 devil-sniper 於 27-1-2007 01:26 發表

我呢D死窮鬼連14都無呀,之前都係用緊個爛鬼6015咋....................
大師兄咁都叫窮.....[em64]
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 AJM 於 2007-1-27 02:00 發表

大師兄,你賣晒你要賣嘅野未呢?
已經七七八八o拉..................

Not bad~ nice new toy![]

I only have old toys...... []

引用:
原帖由 devil-sniper 於 27-1-2007 10:54 發表

已經七七八八o拉..................
重有乜想賣?

引用:
原帖由 devil-sniper 於 27-1-2007 00:22 發表
初頭一直考慮Wilcox三角片,因為價錢同呢塊o野差唔多,但係Wilcox要配埋o個個?
個Norotos NVG mount & plate好正。[]

引用:
原帖由 AJM 於 2007-1-27 13:50 發表

重有乜想賣?
諗緊...............

49 1234
發新話題