發新話題

不是我的

引用:
原帖由 Henry.W 於 10-6-2007 23:16 發表

你要D咩睇下我褞唔褞到.......開工唔講啦 !
Thx a lot
鵰。豹。狸。獅。狒

各位小心中伏......
一d唔應該擺上檯嘅嘢就放返落檯底啦.....

上一代嘅就問題不大
現役就......

http://life.mingpao.com/cfm/life ... 0606/nhk02/geb1.txt

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 9-6-2007 17:02 發表
可以睇下件道具body armour背面嘛?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 11-6-2007 03:00 發表

可以睇下件道具body armour背面嘛?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-6-2007 11:07 發表
係咪造得幾似?你滿意嘛?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 11-6-2007 11:16 發表

係咪造得幾似?你滿意嘛?
咁如果o係幾乎無得揀ge情況下,想唔滿意都唔得啦
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-6-2007 11:19 發表

咁如果o係幾乎無得揀ge情況下,想唔滿意都唔得啦
咁咪唔係太滿意,似唔似先? 啲字印得好靚喎。
先撩者賤,打死無怨。

咁講真實物我只係睇過下,我就覺得差唔多,又唔可以話太好咁....同我想像中有d出入咁啦
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-6-2007 11:34 發表
咁講真實物我只係睇過下,我就覺得差唔多,又唔可以話太好咁....同我想像中有d出入咁啦
應該係"學警出X"啲戲服道具,算唔錯起馬背係有字。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 11-6-2007 11:37 發表

應該係"學警出X"啲戲服道具,算唔錯起馬背係有字。
咁又係...真係起碼有字...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 魔鬼使者 於 10-6-2007 23:19 發表

師兄係現役伙記?我揾緊一條28腰既strong belt,唔知師兄幫唔幫到手?
伙記 都無伙記! 幫你搵搵啦28腰 分分鐘得女裝 ..交通部伙記...(講笑咋)

引用:
原帖由 Henry.W 於 11-6-2007 15:18 發表

伙記 都無伙記! 幫你搵搵啦28腰 分分鐘得女裝 ..交通部伙記...(講笑咋)
女裝都殺,唔該曬師兄先
引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-6-2007 11:34 發表
我果件係早期道具,字上英下中,絲網印刷,後期電腦印字D字太覩。唔知係新X代特登定點

我都搵左件警察vest好耐,有朋友有計嗎?

皇家空軍

引用:
原帖由 魔鬼使者 於 11-6-2007 16:51 發表

女裝都殺,唔該曬師兄先

我果件係早期道具,字上英下中,絲網印刷,後期電腦印字D字太覩。唔知係新X代特登定點
中 後期出已經唔係新X做絲網印刷 ! ....中期連制服冇做,.

堅嗰件嘅外皮都唔係用Cordura布料造。
先撩者賤,打死無怨。

發新話題