發新話題

想去MK廣華街度買把氣槍玩,唔知可唔可以帶出關?

引用:
原帖由 faihk 於 19-4-2011 14:47 發表
都係有槍去, 無槍返姐~
人都冇得返

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-4-2011 11:15 發表

冰都要運過去......直接係果邊7仔買啦.....
可能香港d冰特別好呢

引用:
原帖由 Boniface 於 19-4-2011 21:38 發表
可能香港d冰特別好呢
運日本果d啦...有輻射特別過癮

其實...我真係好唔明, fb響大陸要翻wall先上到, 佢仲諗住整個fb俾上面d人睇, 佢係咪有問題.......
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 militarygamer 於 18-4-2011 16:12 發表

不用自作聰明
我可以告訴你,毒品絕對不是這樣帶,毒品或者真槍,有特殊氣味
但玩具槍只是是金屬鐵殼,跟真槍不一樣,除非過x-ray,如果不是很容易帶的
我本身有不少門路,這個我比你清楚

至於有人話我蠢,我都費事 ...
毒品只是是精神科藥物,跟必理痛不一樣,除非過x-ray,如果不是很容易帶的

萬能key

ps: 此言論只是開玩笑
唔代表本人會做該等行為

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2011-4-20 13:03 發表
其實...我真係好唔明, fb響大陸要翻wall先上到, 佢仲諗住整個fb俾上面d人睇, 佢係咪有問題.......
就係因為大陸政府都管唔到FB 嘛. 你開起其他地方, 一下就俾人河蟹了.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 20-4-2011 13:03 發表
基本既世界運作佢都未明....

有門路的人,我想起謝夫

附件

20-4-2011 13:26

引用:
原帖由 Andy 於 20-4-2011 13:12 發表

毒品只是是精神科藥物,跟必理痛不一樣,除非過x-ray,如果不是很容易帶的

萬能key

唔代表本人會做該等行為
萬能key+1

黑星只是手槍,跟AK不一樣,除非過x-ray,如果不是很容易帶的

引用:
原帖由 Andy 於 20-4-2011 13:12 發表

萬能key

唔代表本人會做該等行為
Nice吐糟

引用:
原帖由 militarygamer 於 20-4-2011 15:07 發表

香港都得,何況大陸

拆件郵寄偷運入境 港槍迷購槍渠道多

--------------------------------------------------------------------------------
http://paper.wenweipo.com   [2011-04-17]     我要評論( ...

You really turst this.....

-->子彈方面,他表示一般五金店可購得製造彈藥的材料如銅及鉛,故在香港亦可輕易自製彈藥<---

so...you trust this too.......

引用:
原帖由 militarygamer 於 20-4-2011 15:16 發表
起底都起錯,借刀就行遠d
唔緊要呀
我手頭有你大量資料
我唔介意send比執法機關起一起你底ga

發新話題