發新話題

人生第一次坐飛機

人生第一次坐飛機

咁大個仔今日會係第一次坐飛機啦,亦係第一次會離開屋企咁耐。(事源係我會去上海實習差唔多2個月)

家陣心情有d忐忑,我都唔知點解

希望上到去翻牆成功,可以上到CGF啦,有好野會即刻同大家share

我想CGF應該不用翻牆,FB,google就一定要啦

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 24-5-2011 03:12 發表
我想CGF應該不用翻牆,FB,google就一定要啦
cgf係要, 基本上好多香洗forum都上唔到

不過其實可以用check record既方式黎睇
我生得聰明得罪你咩!!!

其實都唔明點解早國上唔到 cgf ....
wgy 又得wor.....

引用:
原帖由 gtoray 於 24-5-2011 03:58 發表
因為衛隊?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 24-5-2011 03:16 發表

cgf係要, 基本上好多香洗forum都上唔到

不過其實可以用check record既方式黎睇
玩單機?!

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-5-2011 06:21 發表

因為衛隊?
很黃很暴力

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 24-5-2011 02:26 發表
咁大個仔今日會係第一次坐飛機啦,亦係第一次會離開屋企咁耐。(事源係我會去上海實習差唔多2個月)

希望上到去翻牆成功,可以上到CGF啦,有好野會即刻同大家share
係咪大陸機 ?? 會唔會爆炸 ??

GOOD LUCK

搭飛機仲安全過搭巴士, 放心.

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 09:30 發表
搭飛機仲安全過搭巴士, 放心.
我路過架乍....

ps.....安全性係比巴士高....但全機罹難的機會遠遠高於生還...from my notebook...

引用:
原帖由 gtoray 於 24-5-2011 03:58 發表
好明顯我地呢度被列為反共基地啦.....

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 24-5-2011 02:26 發表

如果翻牆失敗小心好似未未咁"被失踨"喎.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 24-5-2011 09:57 發表

我路過架乍....

ps.....安全性係比巴士高....但全機罹難的機會遠遠高於生還...from my notebook...
你咪鬼嚇人地啦... 人地未坐過ma...

擔心架飛機出事倒不如擔心自己暈機浪, 未坐過唔知自己會唔會暈就記得食定D暈浪丸啦
縮縮北行鳥 =口=

發新話題