發新話題

人生第一次坐飛機

引用:
原帖由 mujiadam 於 24-5-2011 17:15 發表

我上次搭就jj痛,好在有個空姐錫返佢~
先生,A片看太多了吧?

引用:
原帖由 gtoray 於 24-5-2011 03:58 發表
其實都唔明點解早國上唔到 cgf ....
wgy 又得wor.....
阿公,WGY都唔得

引用:
原帖由 gtoray 於 24-5-2011 17:23 發表

先生,A片看太多了吧?
是我拍的~XD

引用:
原帖由 mujiadam 於 24-5-2011 17:15 發表

我上次搭就jj痛,好在有個空姐錫返佢~
係唔係又係佢呀

附件

24-5-2011 17:32 , 售價: 金錢 5  [記錄]  [購買]

引用:
原帖由 louisli 於 24-5-2011 14:14 發表

有咩意外發生,一定會死
所以唔駛擔心,上左機就唔好擔心自己會唔會死
Don't worry be happy
茅錯......我每次都陪大家搭飛機架

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 17:32 發表

係唔係又係佢呀
當當最like呢種架喎....阿b你真知當當心意

引用:
原帖由 kimkileo 於 24-5-2011 17:35 發表

當當最like呢種架喎....阿b你真知當當心意
長腿嘛

我最鍾意答飛機,起飛的加速和降落離心力很正!

PS:小弟答過咁多次飛機,認為有錢最好答國泰,服務很好,機C技術一流,好穩定的,落地時都不會震得太勁

引用:
原帖由 nishi 於 24-5-2011 10:11 發表
擔心架飛機出事倒不如擔心自己暈機浪, 未坐過唔知自己會唔會暈就記得食定D暈浪丸啦
與其擔心暈浪 , 不如擔心空姐唔靚 !!
引用:
原帖由 kimkileo 於 24-5-2011 14:03 發表

基本上我地港島人都好難暈車浪....我地呢邊的山路九曲十三彎...自小訓練想暈都難
我明明贊育出世 , 未搬離過港島 , 點解我起港島區仲會暈車浪...

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 17:49 發表

長腿嘛
錯,我唔like長腳,我like short我一個頭的...

引用:
原帖由 boni 於 24-5-2011 17:49 發表

長腿嘛
仲有黑絲添..

不如擔心下飛機餐唔好食,d 戲唔好睇比較有 d 意義 ...
(還我 $5 ... )

引用:
原帖由 mujiadam 於 24-5-2011 19:33 發表

錯,我唔like長腳,我like short我一個頭的...
師兄,係咪你高咋?

引用:
原帖由 於 24-5-2011 19:32 發表

與其擔心暈浪 , 不如擔心空姐唔靚 !!
我明明贊育出世 , 未搬離過港島 , 點解我起港島區仲會暈車浪...
果日係萬麗見到漢莎航空果的.......我女友見到叫記得blacklist呢間.....佢話點挨十幾粒鐘機....
會唔會係你被車....所以見車就暈....

引用:
原帖由 mujiadam 於 24-5-2011 19:33 發表

矮你一個頭嘅條腿都可以按比例地長

發新話題