25 12
發新話題

KA M4A1 BOLT 多問?

回覆 15# 的帖子

咁大獲,我都係聽個用WA SYSTEM 既朋友介紹
我呢啲新手買槍3個月,玩得幾次,對槍又唔熟

原裝飛機 價錢又係點

UM岩岩開返
重話有KA GBB PARTS
飛機買得過
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 7/6/2011 12:58 PM 發表
UM岩岩開返
重話有KA GBB PARTS
飛機買得過
係WOO!陣間小弟都要過去睇!
KA BOLT連飛機都係$4XX

引用:
原帖由 061084 於 7-6-2011 13:07 發表

係WOO!陣間小弟都要過去睇!
KA BOLT連飛機都係$4XX
ok wor
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

嘩 ! KA Bolt連飛機 $4xx 都可以接受喎 !

引用:
原帖由 hung 於 7-6-2011 19:39 發表
嘩 ! KA Bolt連飛機 $4xx 都可以接受喎 !
我半年前係靚姐道買過一套bolt, 我估係大陸的,氣咀係鍍紅色的。
落KA/ GP都work, 只係$198

引用:
原帖由 RCman 於 7/6/2011 07:42 PM 發表

我半年前係靚姐道買過一套bolt, 我估係大陸的,氣咀係鍍紅色的。
落KA/ GP都work, 只係$198
紅色氣咀係大陸AABB出的,
不過唔好買5KU出的npas飛機,小弟1年前買左上KA BOLT,打了幾槍即刻出事.......連BOLT都爆埋

小弟有條INO 2011 bolt set 已玩爛佐條鋁飛機,嘗試換G&P黑飛機落去打一槍又要再上鏜變佐做全手動 覺得都唔系太夾...但換佐條RA TECH Vltor鋼bolt殼落去又乜事都冇喎,都唔知咩事打到就算無再深究 但又好想幫條INO bolt carrier 配番個夾既飛機唔想浪費佐去

師兄你地啲飛機爛,係爛左咩位

我Lock Bolt既時候個carrier 向左後Lock住但係個飛機仲係前面
係咪個carrier 同個飛機之間唔夠油

係唔係用矽油
其實雪油同矽油有咩分別

25 12
發新話題