發新話題

想念是如此痛苦...

想念是如此痛苦...

不知不覺已經6年了
今天同事執拾物資時跌左本書出黎
呢本書係我當年借比佢的第一本書
打開本書見到佢筆跡立時有點鼻嗡嗡的感覺
同事仲搵到佢張相
我望完之後成個定晒形
好想念你...
好想見到你...
好想與你走完下輩子...

師兄....一切都會過去算啦不放不放還需放
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

送首歌比你
http://www.youtube.com/watch?v=fh5scZgMAxE

張學友-祝福
不要問 不要說 一切盡在不言中
這一刻 偎著燭光 讓我們靜靜的渡過
莫揮手 莫回頭 當我唱起這首歌 怕只怕 淚水輕輕的滑落
願心中永遠留著我的笑容 伴你走過每一個春夏秋冬
幾許愁 幾許憂 人生難免苦與痛
失去過 才能真正懂得去珍惜和擁有
情難捨 人難留 今朝一別各西東 冷和熱 點點滴滴在心頭
願心中永遠留著我的笑容 伴你走過每一個春夏秋冬
*傷離別 離別雖然在眼前 說再見 再見不會太遙遠 若有緣 有緣就能期待明天 你和我重逢在燦爛的季節
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 23-6-2011 23:27 發表
送首歌比你
http://www.youtube.com/watch?v=fh5scZgMAxE

張學友-祝福
不要問 不要說 一切盡在不言中
這一刻 偎著燭光 讓我們靜靜的渡過
莫揮手 莫回頭 當我唱起這首歌 怕只怕 淚水輕輕的滑落
願心中 ...
當日佢離開時
我正是送這首歌比佢

師兄,小弟跟你一樣跟她分開6年,,,,
但有幸...
上年見她,變得冷酷,變得冇品,對我也是一種解脫

引用:
原帖由 mujiadam 於 24-6-2011 00:22 發表
師兄,小弟跟你一樣跟她分開6年,,,,
但有幸...
上年見她,變得冷酷,變得冇品,對我也是一種解脫
後生細仔
灑脫d
出去溝女啦
好過成日ee唉唉

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 gtoray 於 24-6-2011 00:26 發表

後生細仔
灑脫d
出去溝女啦
好過成日ee唉唉
當日送佢離開時我都扮都好灑脫
我都有約女仔出街
不過當有女仔向我show interest 時
我又卻步覺得自己係到呃人感情
真係同另一個女仔行埋時
態度又唔緊唔緊咁
覺得自己曾經擁有已經足夠
唉~我係咪係走左入死胡同入面吖...

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-6-2011 01:01 發表

當日送佢離開時我都扮都好灑脫
我都有約女仔出街
不過當有女仔向我show interest 時
我又卻步覺得自己係到呃人感情
真係同另一個女仔行埋時
態度又唔緊唔緊咁
覺得自己曾經擁有已經足夠
唉~我係咪係走左入死 ...

算啦師兄記得一齊開心既時候咪夠囉......往事只能回味嫁啫
放手啦.......如果真係有緣一定可以再一齊既
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

想念是會呼吸的痛 它活在我身上所有角落
哼你愛的歌會痛 看你的信會痛 連沈默也痛
遺憾是會呼吸的痛 它流在血液中來回滾動
後悔不貼心會痛 恨不懂你會痛 想見不能見最痛

引用:
原帖由 gtoray 於 24-6-2011 00:26 發表

後生細仔
灑脫d
出去溝女啦
好過成日ee唉唉
而家個人根本唔鍾意出街...

思念是一種很玄的東西 如影隨行
無聲又無息出沒在心底
轉眼 吞沒我在寂寞裡

我無力抗拒 特別是夜裡
 哦 想你到無法呼吸
 恨不能立即 朝你狂奔去
 大聲的告訴你

我願意為你 我願意為你
 我願意為你 忘記我姓名
 就算多一秒 停留在你懷裡
 失去世界也不可惜

我願意為你 我願意為你
 我願意為你 被放逐天際
 只要你真心 拿愛與我回應
 什麼都願意 什麼都願意 為你

思念是一種病, 祝你早日康復

http://www.youtube.com/watch?v=79HGMS88Vnc

引用:
原帖由 boni 於 24-6-2011 14:03 發表
思念是一種病, 祝你早日康復

http://www.youtube.com/watch?v=79HGMS88Vnc
撞鬼你lo...

發新話題