發新話題

[others] we 416 ob 比 ka m4

其實真係好睇你本身喜外邊間廠既槍 有人係HK FANS 有人係COLT fans,第2應該你係第1次接觸GBB?比我簡我會買ka既槍,一來多野玩,多野轉,多配搭,hk416 set 死係咁真係本身覺得hk416好型好正就緊係買416啦,但你話想買支主打又多野配既我就揀m4啦,最終你話ka好定we好,我就一定揀ka個人原因

其實為左條骨買416....係咪唔太算係理由?
而且,"我們"條416骨做工麻麻,加上無marking...
所以我自己就一定唔會選"我們"....選"我們"....得一個理由...就係平。
如果要求高一點,令可KA再令外買過牛牛骨及尾Stock

引用:
原帖由 sam524 於 25-6-2011 00:04 發表

咁一句講哂...
你肯比幾多先...
we同ka唔同玩法...
一買返來玩原裝,打到pk先算
ka我太約都知點,睇緊416原裝o唔ok

引用:
原帖由 RCman 於 25-6-2011 00:07 發表
其實為左條骨買416....係咪唔太算係理由?
而且,"我們"條416骨做工麻麻,加上無marking...
所以我自己就一定唔會選"我們"....選"我們"....得一個理由...就係平。
如果要求高一點,令可KA再令外買過牛牛骨及尾Sto ...
如果條骨唔得,我知點選啦......mag d 新骨唔太貴,加上去都幾ok

引用:
原帖由 carltam 於 25-6-2011 00:01 發表

咩先科?bar 10就係前科?玩過國狗就=窮人,唔玩得GBB?
咁呢到個個ching都88得,無個有真槍!
咁我講野又o唔ok呀?呢句同佢果句有咩分別?都係睇唔起人!
講到bar10
幾多人同你講過新手唔好玩狙
幾多人同你講過得1支槍合你嘅個人要求
塞錢入你袋, 你唔理, that's fine, 但咁你不如唔好問算

引用:
原帖由 zeta 於 25-6-2011 00:09 發表

講到bar10
幾多人同你講過新手唔好玩狙
幾多人同你講過得1支槍合你嘅個人要求
塞錢入你袋, 你唔理, that's fine, 但咁你不如唔好問算
你無錯過?咁你串人=正確?我錯你可以當我on8,可以唔理我,但你入左抽水串人就係你有問題!
咁你抽完水,我講粗口話你又得唔得

唔好哂大家時間啦,你宜家簡到既,,就CLOSE TOPIC!
唔洗再嘈啦~

引用:
原帖由 carltam 於 25-6-2011 00:16 發表

你無錯過?咁你串人=正確?我錯你可以當我on8,可以唔理我,但你入左抽水串人就係你有問題!
咁你抽完水,我講粗口話你又得唔得
個前題係:
- 你曾經問過關於選槍既野
- 好多師兄比答案&建議你但;
- 你唔聽唔理
- 答過你問題既師兄覺得而家再答多你一次 = 哂9氣

唔係人地抽你水, 係你自己比位人入, 怪邊個?

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 00:19 發表
唔好哂大家時間啦,你宜家簡到既,,就CLOSE TOPIC!
唔洗再嘈啦~
剛才睇唔到你回覆, sorry
Close topic.

引用:
原帖由 101653 於 25-6-2011 00:22 發表

個前題係:
- 你曾經問過關於選槍既野
- 好多師兄比答案&建議你但;
- 你唔聽唔理
- 答過你問題既師兄覺得而家再答多你一次 = 哂9氣

唔係人地抽你水, 係你自己比位人入, 怪邊個?
對唔住,睇來你又係來抽水!
第1佢講既係新手果時玩狙
我而家問GBB
第2佢無比過意見我係gbb到
第3新人......廢9事再講

我而家虛心問意見,但佢就一入來就抽水,大曬呀老手!識玩狙大曬?有錢大曬?

引用:
原帖由 carltam 於 25-6-2011 00:27 發表

對唔住,睇來你又係來抽水!
第1佢講既係新手果時玩狙
我而家問GBB
第2佢無比過意見我係gbb到
第3新人......廢9事再講

我而家虛心問意見,但佢就一入來就抽水,大曬呀老手!識玩狙大曬?有錢大曬?
係阿, 全世界都係黎抽水架, 呢樹好危險架

引用:
原帖由 101653 於 25-6-2011 00:31 發表

係阿, 全世界都係黎抽水架, 呢樹好危險架
都唔知點講.....總係覺得d人總係唔夠人講就叫close

引用:
原帖由 carltam 於 25-6-2011 00:35 發表

都唔知點講.....總係覺得d人總係唔夠人講就叫close
係唔夠你講架, 喂師兄, 我同你解釋點解佢會針對你, 你就話我都係黎抽水
你而家係對我發爛渣wo, 我要同你嘈有幾難? 你係咪想嘈丫?

你以往有咁既前科, 人地得Q閒理你手拉槍定AEG定GBB? 話之你問CQC啦
答過你野, 又比你無視過, 覺得自己比人玩都係好正常姐?
新手變高手就抽水又唔得串又唔得理論都唔得?
咁唯有比你慢慢自high架姐? 咪close topic囉, 你嬴哂喇好冇?

夠啦夠啦!
其實噤講啦,
如果自己咩都唔識就問人邊枝好~
就好似問人蘋果好食定橙好食!?
一定有人話,蘋果好食!因為夠甜!
第2個又話橙好食!因為我中意食佢夠"宣"
個個都有唔同意思係因為你個問題本身有問題
如果你能夠用你個腦諗諗,再收窄個RANGE,噤人地咪好易答囉,你自己會聽到好多精簡既回覆!
唔係唔夠你講就CLOSE,係跟本嘈黎又點?
你聽日起身會發覺枝槍會冇啦啦出現係你床邊咩?

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 00:57 發表
夠啦夠啦!
其實噤講啦,
如果自己咩都唔識就問人邊枝好~
就好似問人蘋果好食定橙好食!?
一定有人話,蘋果好食!因為夠甜!
第2個又話橙好食!因為我中意食佢夠"宣"
個個都有唔同意思係因為你個問題本身有問題 ...
其實講講下我覺得唔係問槍果方面既問題
回返一開始,係有件ching串我無錢.....點解?因為我唔聽佢講買槍...大家覺唔覺好9?
之後你地先話我問 問題有問題,呢d我都覺,下次我會有改善
但zeta 講野係最有問題,呢點先係我最想講既野!

發新話題