47 1234
發新話題

同砌模型無分別的GBB.............

同砌模型無分別的GBB.............

個盒就甘睇無咩野.......點個一打開.......

附件

28-6-2011 22:52

28-6-2011 22:52

新野黎嫁bor...

師兄你件模型幾銀先~

引用:
原帖由 sam524 於 28-6-2011 22:53 發表
新野黎嫁bor...
出左好耐.....不過之前係成鎗甘賣.....現在是的Kit set

引用:
原帖由 faihk 於 28-6-2011 22:54 發表
師兄你件模型幾銀先~
減左人工費.....平左$600
平左果D $.....都差不多夠我買支"金沙骨"

附件

28-6-2011 23:00

引用:
原帖由 RCman 於 28-6-2011 22:55 發表

出左好耐.....不過之前係成鎗甘賣.....現在是的Kit set
得個幾舊野比咁大個盒你...

引用:
原帖由 RCman 於 28-6-2011 22:56 發表

減左人工費.....平左$600
ok喎~

咁大個盒做咩.........

皇家空軍

老老實實咁樣有樂趣過買成槍

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 28-6-2011 23:11 發表
老老實實咁樣有樂趣過買成槍
其實...好多時買左番來....我都會拆散佢.....甘樣買法...一來省回拆果D時間
二來平左.....一舉兩得

正AR ! 師兄請問幾錢?
thanks !

一盒有晒咪好LO...我把MK18...真係N咁多個品牌,出張LIST出黎買呀要

ching套kits幾錢呀? 火控d parts係亞鉛定鋼件 thanks~

引用:
原帖由 Lakuro 於 29-6-2011 16:58 發表
ching套kits幾錢呀? 火控d parts係亞鉛定鋼件 thanks~
價錢上面講左,比成鎗平$600
火控...看似係WOC-X的亞鉛版,
呢套野....我買來都係當parts湯散用,所以我無所謂。
幾條大數圍起....都差不多一套Kit的價錢....咪當買parts羅
Magpul 沙色金身$1000, 負壓Bolt Set $400, 內管+Hop-UP $400, P-Mag 匣$400<<<呢條數都已經$2200啦
仲未計幾件Magpul PTS parts, 火控,outer Barrel, 尾筒...........

引用:
原帖由 RCman 於 28-6-2011 23:33 發表

其實...好多時買左番來....我都會拆散佢.....甘樣買法...一來省回拆果D時間
二來平左.....一舉兩得
不能同意更多了   .......   
在組裝工序上
除非需要特殊工具
否則相信自己的手工多過那些工廠的工友
如果VFZ的MP5有賣未組裝的Kit Set版就好啦   ...   

47 1234
發新話題