發新話題

同砌模型無分別的GBB.............

引用:
原帖由 f22a 於 29-6-2011 17:12 發表

不能同意更多了   .......   
在組裝工序上
除非需要特殊工具
否則相信自己的手工多過那些工廠的工友
如果VFZ的MP5有賣未組裝的Kit Set版就好啦   ...   
係呀,師兄。
如果所有GBB都有Kit出就好,省$省地方。
不過,VXC的MP5雖然好似問題多多....不過都不失為一支好SMG,
我唔等YYE的MP5就決定買VXC出的,是因為我相信過去經驗所得...YYE出的MP5未必有VXC出呢支個做功甘好,
YYE極其量....可能用價錢取勝。.....所以VXC的MP5一出我便買下。

咁賣咪仲好。。。。。又抵

引用:
原帖由 McDull 於 29-6-2011 17:21 發表
咁賣咪仲好。。。。。又抵
係呀....前日係"依興趣"個網頁發現出左Kit set
就弄一盒來做parts....同時買下PWS 骨,個師父仲好有心機,
幫我試下入唔入到支骨添....好彩最後師父幫我個金身開少少牙...就入到。
如果唔係Kit set...就要自己返去拆左個Delta Ring出來...再去鋪頭試了。

用左個假期....砌好左了

原來重有支

想問下有咩零件要自備...

GP學人出CHALLEGE KIT

引用:
原帖由 RCman 於 3-7-2011 14:24 發表
用左個假期....砌好左了

good looking 骨

引用:
原帖由 Hitter 於 4-7-2011 19:20 發表
原來重有支

http://xs.to/media/37668
普昔通通出個馬仔身就算啦GP....又攪埋D九唔搭八既MARKING

如果KA 出challenge kit 我會買來學砌GBB
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 silvano126 於 4-7-2011 19:28 發表
想問下有咩零件要自備...
無咩野零件要自備,如果只係砌一支14.5" Magpul MOE PTS的GBB
呢盒Kit係齊曬所有野....能夠砌到一支成鎗出來。
不過要準備適當的工具,
1) Delta Ring 刀
2) 膠鎚
3) 幾個不同size的六角匙
4) 尖鉗

出面仲有冇散砌用既零件(Hammer、sear同bolt果D)全套?
同埋係咪得GP?

我想砌番MK18 MOD 0....

引用:
原帖由 macfabrica 於 5-7-2011 16:37 發表
出面仲有冇散砌用既零件(Hammer、sear同bolt果D)全套?
同埋係咪得GP?

我想砌番MK18 MOD 0....
如果full set,的猪標有現貨。但我覺得唔值.....亞鉛都甘貴
幾個月前我係西京買過二set, 盒裝TAF 全鋼制火控$660
之後想再買多一set都無
散買...想要鋼制...你可以買RA-Txxh
想平D...就"皇帝武裝"最近返左好多GBB spare parts...基本上散買佢幾包parts...都齊到一set 火控。

引用:
原帖由 RCman 於 5-7-2011 16:42 發表

如果full set,的猪標有現貨。但我覺得唔值.....亞鉛都甘貴
幾個月前我係西京買過二set, 盒裝TAF 全鋼制火控$660
之後想再買多一set都無
散買...想要鋼制...你可以買RA-Txxh
想平D...就"皇帝武裝 ...
睇黎要走轉UM了~~~THX!

引用:
原帖由 RCman 於 28-6-2011 22:55 發表

出左好耐.....不過之前係成鎗甘賣.....現在是的Kit set
哈, 你又搞掂一支我想要既野...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題