29 12
發新話題

[VFC] 買o左頭一批MP5+申縮尾托既的你

引用:
原帖由 b9296 於 3-7-2011 14:12 發表
各位息怒 - http://www.waffenostheimer.de/ca ... hp?products_id=4419 ...

要賣成 ?419 (等於HKD$4735.00)...所以身處香港其實已經算幸福...
inkl. 19% MwSt zzgl.

del

等待果然是一種美德

佢醒呀!依家幾多人啃左佢個硬柄  !!!!!!!!
塑膠戰隊

係咪要先....伸縮托但只得單發+6mm BB及全白字marking+HKD$4xxx.
要我叫人立刻幫你入貨.
人地Umarex是版權持有人.喜歡出咩就出咩.
你VFC買她版權出口去其它地方,要聽她講,無計.

del

我又唔係VFC肥老細.我唔可以實牙實齒答你.
但知道短期內無law.
但就算出.因伸縮托成本是硬托的幾倍.加上如要A3版就要買A3版的總版權和每枝的版權費.可能同E家A2版再自已換個伸縮托上去差不多,那等來做咩呢??

香港代理已經比左答案大家了!
Umarex MP5SFA2 6mm GBBR ( Semi-Auto Only )
# UMA-GBR-MP5SF2-BK01

[del

睇雜誌話,UMARXX比VXC的版權係每次鎗款計算,
所以如果出左A4款,之後再出A5款....就會計兩次版權費,所以令可把伸縮尾分拆來賣?
之後SD 款及K款.....都唔知會跟咩野尾呢?

伸報利益:我自己第一批到港就買,一來心急,二來計下數...個硬尾款賣$27xx, 如果係伸縮尾...咪一樣計番個差價落去....不如當要兩款尾....換下款羅。

當然.如果現在UMARxx現在唔洗版權費.VFX當然會出la.你估她們唔知A3版更多人買咩).
再講開,其實VFX出A2唔出A3仲有好多商業及決定,普通人唔知吧.

不過,其實香港代理算好了.
聽到你們要單發版的A2,就叫VFX拿些來賣(原這些槍只銷售給德國及紐西蘭等因國家).
我想如果真係出A3版,香港代理都會立刻入貨...

引用:
原帖由 RCman 於 4-7-2011 09:43 發表
睇雜誌話,UMARXX比VXC的版權係每次鎗款計算
係咖.
好似GP的有馬仔marking的M4.都係一枝一枝的比板權費.
所以現在出的平版M4都只係用Marine logo或其它自制logo,無馬仔logo的.

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-7-2011 08:06 AM 發表

好彩
我都好彩呢排唔得閒+莫財...

29 12
發新話題