18 12
發新話題

新試作-Magpul Mid Length

新試作-Magpul Mid Length

Mid Length又有一番味道

g標套模型kit

引用:
原帖由 豬肥 於 6-7-2011 16:44 發表
用9''巴佬更佳
咁個GAS BLOCK裝係邊???

引用:
原帖由 McDull 於 6-7-2011 16:54 發表

咁個GAS BLOCK裝係邊???
我都想甘問
仲有...無左個三角....個Grip用咩野hold住

引用:
原帖由 RCman 於 6-7-2011 16:54 發表

我都想甘問
仲有...無左個三角....個Grip用咩野hold住
用得MID LENGTH,12吋應該係最短。

我碌CARBINE都要用到10.5吋先夠位。

個GAS BLOCK可以收係個HG裡面,但係前面塊蓋就1定要裝,點固定係另一個問題。

錯了
應該係around 10.5''

引用:
原帖由 豬肥 於 6-7-2011 17:09 發表
錯了
我己經有幾支短barrel的GBB....所以呢支想砌番長D

唔該哂樓主答左我,但真係好毒呀!!

引用:
原帖由 豬肥 於 6-7-2011 17:09 發表
錯了
10.5吋都未必得,或者MAN水到非常。

塊豬皮去到個蓋係8.875吋,我當個蓋係無厚度,個GAS BLOCK你覺得有幾長。

引用:
原帖由 RCman 於 6-7-2011 17:11 發表

我己經有幾支短barrel的GBB....所以呢支想砌番長D
我有支跟STICKMAN既,RIFLE豬皮搭ACS,個BALANCE唔錯。

引用:
原帖由 raywong106 於 6-7-2011 17:14 發表
唔該哂樓主答左我,但真係好毒呀!!
毒就砌啦,呢碌以真野黎講,係叫好平。

唔洗1K就有真品享受。抵玩到爆。

引用:
原帖由 McDull 於 6-7-2011 17:39 發表

我有支跟STICKMAN既,RIFLE豬皮搭ACS,個BALANCE唔錯。
我其實都係用之前砌落的鎗拆左前節再砌....轉下款麻
見到出左Mid Length咪試下羅,因為我用緊UBR...所以支barrel都唔打算太短。
其實我都想試下用12 or 14.5" barrel.....不過....又要留意個三角位的barrel直徑
呢支barrel係出比Mid Length用....有果兩個三角pin位。
12" or 14.5" 又有無其它choice呢?

回覆 1# 的帖子

beautiful, 無多無少,支槍幾好比例

呢個配搭幾好睇

18 12
發新話題