發新話題

[VFC] 請在WXC訂咗U記G36C嘅朋友留意!!

引用:
原帖由 katotaka 於 24-7-2011 15:17 發表

知道間野咁鬼煩又非去不可的話咪好肯定佢有先上去囉,而家人地擺明就係倉同舖分開,見到人地個倉 in stock 就即刻"鍾"上間舖果度,怪得邊個?
你睇清楚前文後理先噴啦, 細個冇做閱讀理解??

引用:
原帖由 lololo 於 24-7-2011 17:27 發表

你睇清楚前文後理先噴啦, 細個冇做閱讀理解??
引用:
要明白有d ching係住得好遠的, 要晒車程同時間先會去旺角的
我意思係,俾著我會 make sure 可以買到我想要o既貨先上去
我都係消費者,不過我係想各位巴打做消費者可以再醒目D,咁算噴?

回覆 47# 的帖子

請留意劇情See #30, 同埋唔好re我, 我係食緊花生的

咦?講左四版先發現樓主已潛水~

得番兩幫打手

引用:
原帖由 katotaka 於 24-7-2011 17:57 發表

我意思係,俾著我會 make sure 可以買到我想要o既貨先上去
我都係消費者,不過我係想各位巴打做消費者可以再醒目D,咁算噴?
巴打...好多時Make Sure咗有貨可以上去取(Email和電話)
上到去才話件貨重係倉,遲些才到...咁算乜先?

引用:
原帖由 Hitter 於 24-7-2011 20:29 發表
請留意劇情See #30, 同埋唔好re我, 我係食緊花生的
re 邊都好啦,都係講緊同一件事
就係睇左劇情先至會得出"早知佢咁鬼煩>>>我要好肯定買得到先會走上去"的結論
咁當然佢咁鬼煩都唔想上去買啦,鬼叫有時有D野得佢有

我未潛水,不過無上網幾日啫!

多謝各位師兄寶貴意見!

開箱文都有啦,重要係SEF版本添,唔知需唔需要另買呢?

引用:
原帖由 sing106 於 26-7-2011 00:38 發表
開箱文都有啦,重要係SEF版本添,唔知需唔需要另買呢?
師兄,唔需要買,今次WGx補鑊野,
比左錢per-order果批,有小量SEF版本可供選擇,
羅鎗時已經係SEF軍版,唔駛另外買。

現今競爭大! 網上資訊發達! 一全仟! 仟全成世界! 都係一兩日既時間! 做乜生意(買乜野)都好! 只要你寸下就可以比人玩死! 家下揾食要高EQ要做睲目仔! 客人(比錢係洗)係唔可以得罪....... 係客人面前威既就係個何包到西之麻...話知佢威冇錢就西! 慢慢就見成交啦.

引用:
原帖由 rho837 於 26-7-2011 12:43 發表
現今競爭大! 網上資訊發達! 一全仟! 仟全成世界! 都係一兩日既時間! 做乜生意(買乜野)都好! 只要你寸下就可以比人玩死! 家下揾食要高EQ要做睲目仔! 客人(比錢係洗)係唔可以得罪....... 係客人面前威既就 ...
超!要被人X才進步!
最慘唔係一個人嘈,係大家都有壞經驗。

另外,大家都愛SEF下身,點解VFC唔一步到位?
我明白要賺埋另買下身個舊錢,但又直接浪費了一舊膠。

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-7-2011 12:56 PM 發表

超!要被人X才進步!

佢出多hk一樣野,要比多一次版權~你估佢地想?你估佢地可以話哂事?

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-7-2011 12:56 發表

超!要被人X才進步!

喂! 家下係比人X都冇乜進步! 要用打手講好說話! 佢地估大家傻既睇唔出咩. 其實好簡單做好份工咪得鑼...如果班人唔受得氣既咪唔好做工! 去申請眾援...政府養.

引用:
原帖由 rho837 於 26-7-2011 13:58 發表

喂! 家下係比人X都冇乜進步! 要用打手講好說話! 佢地估大家傻既睇唔出咩. 其實好簡單做好份工咪得鑼...如果班人唔受得氣既咪唔好做工! 去申請眾援...政府養.
係當時果個moment...見到果位師兄....係甘贊好...好難唔想像佢唔係打手...我認同

發新話題