發新話題

睇黎WE全行程AK好快有賣喇

引用:
原帖由 XLxY 於 28-7-2011 11:47 PM 發表
我除左等枝AK等左好耐外
我仲等緊佢枝ACR
枝AK好似要2K幾,,

引用:
原帖由 rYaN 於 29-7-2011 12:08 發表

枝AK好似要2K幾,,
好!! 就睇下2千幾比到啲咩顏色我睇!!

引用:
原帖由 XLxY 於 29-7-2011 12:21 PM 發表

好!! 就睇下2千幾比到啲咩顏色我睇!!
你想枝AK咩色先?

引用:
原帖由 rYaN 於 29-7-2011 12:25 發表

你想枝AK咩色先?
當然係黑啦
我之前係d site睇過, AK 真品Accessory 都唔係好貴grip 呀 骨呀都唔似M4 真品禁食水

引用:
原帖由 XLxY 於 29-7-2011 12:40 PM 發表

當然係黑啦
我之前係d site睇過, AK 真品Accessory 都唔係好貴grip 呀 骨呀都唔似M4 真品禁食水
唔好拎真野黎比呀...

引用:
原帖由 rYaN 於 29-7-2011 12:25 發表

你想枝AK咩色先?
WE傳統, 乜春乜Q乜7都出沙色

引用:
原帖由 Pvt.King 於 29-7-2011 02:36 PM 發表

如果係真係好笑..

引用:
原帖由 Pvt.King 於 29-7-2011 14:36 發表

唔係呀?!?!??!?!?!!!!
C兄你講真架??
不過等到枝ACR 出的話,"沙色" 是正爆的!!!

引用:
原帖由 rYaN 於 29-7-2011 13:16 發表

唔好拎真野黎比呀...
係嘅係嘅

引用:
原帖由 XLxY 於 29-7-2011 07:35 PM 發表

唔係呀?!?!??!?!?!!!!
C兄你講真架??
不過等到枝ACR 出的話,"沙色" 是正爆的!!!
其實幾時話過出ACR??

引用:
原帖由 rYaN 於 30-7-2011 11:43 發表

其實幾時話過出ACR??
應該
因為之前有C兄post 過 W醫 介紹L85個段片時,
下層槍架見到有ACR 嘅folding stock
so 佢地好大大大大可能係會出嘅(這純粹是小弟之推測, 並與CGF立場無關)
可以留意相中紅色及黃色地方, 照我所睇, 個枝係MASADA 則 AandK 出嘅個枝形, 唔係PTS 出的ACR masada
因charging handle 係槍身唔係前方

附件

未命名 -1.jpg (58.12 KB)

30-7-2011 12:15

未命名 -1.jpg

引用:
原帖由 XLxY 於 30-7-2011 12:15 發表

應該
so 佢地好大大大大可能係會出嘅(這純粹是小弟之推測, 並與CGF立場無關)
可以留意相中紅 ...
甘....你可以慢慢等 .....YEE連MP5都未有影.....更何況片都未有的東西?

引用:
原帖由 RCman 於 30-7-2011 12:18 PM 發表

甘....你可以慢慢等 .....YEE連MP5都未有影.....更何況片都未有的東西?
照"聽聞"應該係AK打後出

引用:
原帖由 XLxY 於 30-7-2011 12:15 PM 發表

應該
可以留意相中紅 ...
果到有唔代表會出
上次果到夠有枝SPR啦...我問佢地出唔出,,又咪係話唔出...
唔好噤天真...

引用:
原帖由 rYaN 於 30-7-2011 12:23 發表

照"聽聞"應該係AK打後出
個個都估MP5先....點知走出個AK來!
不過都好....呢支AK我都D性趣。反而MP5...我已經買左VXF了。話曬都Uxmax受權...marking及做功的相信YYE未必及佢...所以我都係早買早享了

發新話題