發新話題

[VFC] VFZ G36C 分享. #13 更新

上面師兄話3根有, 詳細小弟唔係咁清楚....

唔該師兄~

"明"鎗都有

三蚊,明搶,童工及灣仔聯合國已有
買時切記一定要試清楚.尋晚我買,試果陣第一枝冇連發,要第二枝先有.

Much Thx ching~!

what brand is the RAS on the front ??
I Love my Yuki Meow

i bought the VFC , but seem not good

附件

29-7-2011 21:48

29-7-2011 21:48

引用:
原帖由 combatfung 於 29-7-2011 21:45 發表
i bought the VFC , but seem not good
why?

look at the Pic is not fit

回覆 24# 的帖子

好似無問題 woo...

引用:
原帖由 combatfung 於 29-7-2011 21:48 發表
look at the Pic is not fit
上骨個2個羅c位係凸起左咖ma..

我又貼:

彈匣連結後都幾穩固,但好重!鬼叫你一次4隻合體咩
Handguard Rail set, 14/F$100都唔駛!有街鋪墳超過200...,而且上正版TangoDown Vertical Battlegrip, SUREFIRE X300 GOOD FIT冇鬆動!

好多夾呀!!!!!

2連發 trigger group

夾入面果個仿彈弓原來係貼紙黎!!!!

我想問係咪係邊間買拎上14/F都會幫你CHECK咩事 (好似之前MK18 MOD1咁), 同埋今次係14/F,又會唔會有買PARTS既優惠卡呢,因為我好想買,但14/F自己無貨......

引用:
原帖由 BTM-S 於 30-7-2011 23:31 發表
我想問係咪係邊間買拎上14/F都會幫你CHECK咩事 (好似之前MK18 MOD1咁), 同埋今次係14/F,又會唔會有買PARTS既優惠卡呢,因為我好想買,但14/F自己無貨......
我係明搶買,有卡

發新話題