30 12
發新話題

[認真] 表白.

表白.

如果想同中意既女仔表白,
應該點講?
就咁直接講"我中意你"定系洗唔洗有d包裝- -
同埋洗吾洗搵個環境係可以即刻閃人(衰左唔洗尷尬)

咁人地對你又點先, 唔好成隻盲頭烏蠅咁亂咁來...

你搞清楚人地對你既意思/感覺, 再PLAN下用環境同你既誠意去令佢SAY YES

如果一心諗住令佢SAY NO就不如唔好做....
鵰。豹。狸。獅。狒

佢點諗我點會知

引用:
原帖由 Anonymous 於 5-8-2011 12:07 發表
佢點諗我點會知
呢D要你同佢先知喇

如果連咁都做唔到, 莫講話拍拖, 連做朋友都未夠資格
鵰。豹。狸。獅。狒

其實我都有相似的問題, 但人太遲鈍, 又怕最後朋友都無得做...

引用:
原帖由 Anonymous 於 5-8-2011 12:12 發表
其實我都有相似的問題, 但人太遲鈍, 又怕最後朋友都無得做...
遲鈍唔遲鈍唔係一個問題, 問題係你有無用個心去諗去感受一下對方諗咩, 唔止媾女, 做人處世都應該要有呢種能力
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Anonymous 於 5-8-2011 11:41 發表
應該點講?
一句「我鍾意你」彈過去.... 個女仔到比你嚇親啦 ~
除左你 sure 個女仔到 喜歡你啦 !!
唔係的話 你最好 Plan 下

btw ~衰左點到會有 小小尷尬嫁喎 !!

引用:
原帖由 Anonymous 於 2011-8-5 11:41 發表
應該點講?
單睇你呢幾句野. 就知你呢次連表白都可以慳返啦. 講多都嘥氣.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 Anonymous 於 5-8-2011 12:07 發表
佢點諗我點會知
有d行為可以睇到人地對你係點的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

只可以話, 如果佢鍾意你既話, 你講咩佢都會受

相反
我生得聰明得罪你咩!!!

大家相處時有無feel,佢會唔會經常找你講心事或食飯,佢會唔會好留意你…
從e d行為你可以假設到佢的心意ga
另外,我覺得表白有一件事好重要:唔好怕?
無論最後得唔得,起碼你講左先
你唔講,機會近乎零

個人意見
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

你屋企定我屋企?

引用:
原帖由 Vindicator 於 6-8-2011 01:16 發表
大家相處時有無feel,佢會唔會經常找你講心事或食飯,佢會唔會好留意你…
從e d行為你可以假設到佢的心意ga
另外,我覺得表白有一件事好重要:唔好怕?
無論最後得唔得,起碼你講左先
你唔講,機會近乎零

個人 ...
樓主連對方係點都未知....
你咁同送樓主做炮灰有咩分別
要成功有好多因素
你要get到佢對你係點,呢樣係首要
你係唔鍾意你既,有幾多包裝都係死
你仲要連對方大約對你係點都未知,仲講表白...
唔講好過講

引用:
原帖由 gtoray 於 6-8-2011 01:21 發表
你屋企定我屋企?
你咁直接架...... 我平時都係表白左之後先講......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 6-8-2011 03:42 發表

你咁直接架...... 我平時都係表白左之後先講......
阿公就係咁先溝死女

30 12
發新話題