發新話題

[認真] 點先知自己有冇鐘意對方?thx

你有無.....
睇到佢時心中又緊張又興奮?
有時無啦啦你會諗起佢?
自己無意(其實有意)留意多左佢ga一舉一動,例如佢習慣,外觀.....?
你見到佢同其他男人講野時好想打果個男人?
當佢問你幫手時,你會義不容辭幫佢手或主動幫佢手?
好想找借口接近佢 eg不如一齊食飯.....?
送野比佢(佢生日又好,佢想要又好...)?
問佢一d私人問題 eg你想將來的老公係點ga?.....(其實你想借問題查自己岩5岩佢.....)
仲有好多好多...
例如佢出現係某活動你就一定會出現
有同事講起佢你會倍加留意
如果有同事拎你同佢一齊開玩笑,你會不停講 "邊有e d野/5係/咪亂講....."但你心中好甜好開心(可能當時你會面紅/個身好熱..)

個個人不同
只供參考....
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Anonymous 於 31-10-2011 21:10 發表

thx師兄!
不過, 係朋友黎... 之前又係同事, 怕一開口就朋友都無...
請你5好驚5好亂

你主動追求過
起碼有成功機會
不成功都可以自我安慰下:我曾經追過佢,我無後悔過........
如果追都不追,他日你會後悔(除非你突然發現佢原來好差,果時你就撞彩)
因為你5係無條件,而係你5去自己爭取

賭仔心態:賭仲有機會贏,5賭贏ga機會都無

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 gtoray 於 31-10-2011 22:11 發表

咁你重問乜q野 je?
咋咋臨去馬啦
後日比個 report 嚟 !
早左d姐! 想等我生日 / 下個月先喎...

你有無.....
睇到佢時心中無又緊張又興奮
有時無啦啦你會諗起佢?
一時時
自己無意(其實有意)留意多左佢ga一舉一動,例如佢習慣,外觀.....?
有少少
無, 我個人唔會小氣成咁...
當佢問你幫手時,你會義不容辭幫佢手或主動幫佢手?
唔止佢, 對好多女仔我都會咁做...
好想找借口接近佢 eg不如一齊食飯.....?
有, but 0 夢...
送野比佢(佢生日又好,佢想要又好...)?
最近有呀! 生日禮物, 重要嚇到佢好似唔係好敢收...
問佢一d私人問題 eg你想將來的老公係點ga?.....(其實你想借問題查自己岩5岩佢.....)
問佢死都唔答, 重轉返黎我度添!
仲有好多好多...
例如佢出現係某活動你就一定會出現
唔見得! 不過有時會想可以同佢一齊去一d活動 eg. 飯局 / 去邊去邊玩
有同事講起佢你會倍加留意
一dd
如果有同事拎你同佢一齊開玩笑,你會不停講 "邊有e d野/5係/咪亂講....."但你心中好甜好開心(可能當時你會面紅/個身好熱..)
習慣左d類問題, 我會無回應 / 玩返佢轉頭...

個個人不同
只供參考....

testing

引用:
原帖由 Anonymous 於 31-10-2011 22:40 發表

等?!
慢慢等啦你!!
到下個月又話等聖誕想食人隻豬
到聖誕又話要等新年想同人父母拜年
到新年又話想等埋重陽一齊拜山
藉口多多!

引用:
原帖由 Anonymous 於 31-10-2011 22:40 發表

點解要等到生日 / 下個月先...

引用:
原帖由 Vindicator 於 2011-10-31 10:29 PM 發表
你有無.....
有時無啦啦你會諗起佢?
當佢問你幫手時,你會義不容辭幫佢手或 ...
頂…樓主冇中,我幾乎中曬…
,應

引用:
原帖由 Vindicator 於 31-10-2011 22:56 發表

點解要等到生日 / 下個月先...
因為當日下月係11月

其實係有比賽今個月, 唔想分心... & 想諗個好d ga地方 (eg. TST) 出聲.

& 我生日係12月, 都唔會差好耐.

另外其實我亦煩惱緊, 自己到底係唔係真係鐘意對方, 怕自己會做個連我自己都最X憎ga P街! 玩事後變心...

引用:
原帖由 gtoray 於 31-10-2011 18:21 發表

你都痴根既!家陣溝女呀!傾生意啊?
無事不登三寶殿!?
我睇完咁答真係笑左出黎

引用:
原帖由 gtoray 於 31-10-2011 22:11 發表

咁你重問乜q野 je?
咋咋臨去馬啦
後日比個 report 嚟 !
事後報告定被人拒絕報告

引用:
原帖由 gtoray 於 31-10-2011 22:52 發表

等?!
慢慢等啦你!!
到下個月又話等聖誕想食人隻豬
到聖誕又話要等新年想同人父母拜年
到新年又話想等埋重陽一齊拜山
藉口多多!

http://media.superpimper.com/gra ... /gay-comments-107.j ...
阿公,可能佢等下個月女神被人食左隻豬呢

引用:
原帖由 kimkileo 於 2011-11-1 11:36 發表

阿公,可能佢等下個月女神被人食左隻豬呢
你唔俾人地個對象係男人黎架咩?
唔係邊洗咁淆底.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 kimkileo 於 1-11-2011 11:32 發表

事後報告定被人拒絕報告
係ga多...

發新話題