發新話題

[認真] 點先知自己有冇鐘意對方?thx

引用:
原帖由 於 1-11-2011 11:40 發表

你唔俾人地個對象係男人黎架咩?
唔係邊洗咁淆底.
問心! 佢係可以講係好靚女... 但係一定唔係男人!

& 我唔係好靚仔又有米又有學識又無咩情趣又無咩野講ga人等等等等...

約佢出街唔一定要表白的,食下飯行下街睇下戲,俾D時間雙方試下個感覺。
如果您唔係古天樂咁既樣同咁有錢,人地好難冇啦啦就會中意您。

去多幾次街先喇!!

又冇講電話又冇約過會,就咁同佢講想佢陪您過生日,您真係要買定個雪櫃用黎雪住個檸檬都得喇。
引用:
原帖由 Anonymous 於 1/11/2011 11:09 發表

因為當日下月係11月

其實係有比賽今個月, 唔想分心... & 想諗個好d ga地方 (eg. TST) 出聲.

& 我生日係12月, 都唔會差好耐.

引用:
原帖由 levistone 於 1-11-2011 11:58 發表
約佢出街唔一定要表白的,食下飯行下街睇下戲,俾D時間雙方試下個感覺。

去多幾次街先喇!!

又冇講電話又冇約過會,就咁同佢講想佢陪您過生日,您 ...
同朋友 (佢另外3個朋友, 2個舊同學, 1個就fd搭fd識) 一齊去食過好幾飯, 去過玩3次啦! 無耐前係同事.  個人感覺啦! 佢唔會太怕同我接近.  算唔算ok?

引用:
原帖由 Anonymous 於 2011-11-1 12:02 發表

同朋友 (佢另外3個朋友, 2個舊同學, 1個就fd搭fd識) 一齊去食過好幾飯, 去過玩3次啦! 無耐前係同事.  個人感覺啦! 佢唔會太怕同我接近.  算唔算ok?
有無共同話題?

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 1-11-2011 12:05 發表

有無共同話題?
目前係佢過期腦細, 我目前腦細. & 我想轉工, 佢想介紹我入佢而家間公司 (e個係最近先知, 事前無同我講過.). & 前途之類.

好似都同工作離唔開...

引用:
原帖由 levistone 於 1-11-2011 11:58 發表

去多幾次街先喇!!

又冇講電話又冇約過會,就咁同佢講想佢陪您過生日,您 ...

唉,一班人出街都算的話,您都係唔好約佢繼續自己發夢算數喇...

宜家咁多途徑俾您同人溝通,係facebook/whatsapp ... 吹下水講下電影順便問下佢睇唔睇戲有幾難。
引用:
原帖由 Anonymous 於 1/11/2011 12:02 發表

引用:
原帖由 levistone 於 1-11-2011 12:14 發表
唉,一班人出街都算的話,您都係唔好約佢繼續自己發夢算數喇...

宜家咁多途徑俾您同人溝通,係facebook/whatsapp ... 吹下水講下電影順便問下佢睇唔睇戲有幾難

當面問過, 食過檸檬...

其實我會唔會問問我同佢之間ga朋友 (女性) 佢點睇我會唔會好d?

引用:
原帖由 Anonymous 於 1-11-2011 14:26 發表

當面問過, 食過檸檬...

其實我會唔會問問我同佢之間ga朋友 (女性) 佢點睇我會唔會好d?
唔會
追女仔要膽大心細
朋友搭朋友呢d係小朋友卅膽小鬼先做

呢d野問 levistone o岩啦
佢女友多過朋友

男仔細膽
印象分會扣好多..

樓下落多D心機係腦入面
專心用佢黎打XX算吧啦

比賽後搵日夜晚! 去佢公司樓下等佢!

TESTING

其實做過同事,應該好易溝...起碼相熟過...不過...佢對你有冇好感先
有冇單獨講過電話先?????

引用:
原帖由 samsamyu 於 1-11-2011 15:33 發表
其實做過同事,應該好易溝...起碼相熟過...不過...佢對你有冇好感先
有冇單獨講過電話先?????
易唔易唔知啦... 都未試過... 對方有冇試過亦唔知 & 唔係重點.

單獨講電話過幾次, 但係都係公事 / 朋友聚舊個陣多...

我呢...

發新話題